Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Αντίο στα παρκέ με Αll Star Game είπε ο Δημήτρης Κανούλης. (Φωτορεπορτάζ)

Την τελευταία του παράσταση έδωσε την Τετάρτη 22 Μαΐου  στο παρκέ,  σε Αll Star Game που διοργανώθηκε  με την συμμετοχή πολλών παικτών από όλη τη Θεσσαλία θέλοντας να τον  τιμήσουν  στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του,  ο Βολιώτης αθλητής  Δημήτρης Κανούλης,  παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους νέους αθλητές , για το ήθος και το πάθος του για το μπάσκετ,.


Συγκεκριμένα την εκδήλωση και τον αγώνα All Star μεταξύ Ανατολής και Δύσης τίμησαν με την παρουσία τους  οι παρακάτω διαιτητές , κριτές , προπονητές και παίκτες:

Εast all stars vs West all stars
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΑΠΑΓΙΩΤΗΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ:ΠΟΛΥΖΟΣ - ΠΕΓΙΟΥΚΑ - ΓΚΑΛΙΔΗ
EAST: (ΣΤΡΑΤΙΚΗΣ - ΤΖΟΥΜΑΣ - ΝΑΝΗΣ) ΚΑΝΟΥΛΗΣ -ΤΣΩΛΗΣ - ΛΑΠΠΑΣ - ΤΑΣΣΟΣ - ΝΤΙΚΑΣ - ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΓΚΑΜΠΕΤΑΣ -ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ - ΚΡΙΤΣΑΛΟΣ -ΚΑΤΣΑΦΟΥΡΗΣ - ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ - ΚΙΣΚΙΝΗΣ - ΚΑΤΣΙΛΟΥΛΗΣ-ΖΥΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ. 
WEST: (BΛΙΩΡΑΣ - ΚΟΣΜΑΤΟΣ - ΚΑΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ) ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ - ΚΟΥΤΙΝΑΣ - ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ - ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ - ΤΣΑΒΕΣ - ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΙΛΤΣΟΓΛΟΥ - ΜΗΤΡΟΥΛΑΣ - ΚΟΝΤΑΚΗΣ - ΣΑΜΑΡΑΣ -ΟΥΖΟΥΝΗΣ-ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ - ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ - ΒΛΑΧΟΣ

Στο ημίχρονο του ΑLL STAR GAME, είχαμε και διάφορα event , με την  Νίκαια 2012 , που ήταν και η τελευταία ομάδα του Δημήτρη Κανούλη,  να τον τιμά για την προσφορά του στο άθλημα.

Επίσης  έγινε και  διαγωνισμός τρίποντων από τέσσερις έφηβους (Λάμπρος Μανωλόπουλος από Νίκαια 2012  Νίκος Πλιάτσικας από BC VOLOS. Παναγιώτης Λογοδότης από Αιολικό και Χρήστος Νικολής από ΑΕΒΔ) , από τέσσερις ομάδες  από τις 9 συνολικά που είχε περάσει σαν παίχτης ο Δημήτρης Κανούλης , με τελικό νικητή τον Χρήστο Νικολή. Την απονομή στα τρίποντα  έκανε το μέλος  του διοικητικού συμβουλίου της ΕΟΚ και της ΕΣΚΑΘ, κος Νίκος Φαρμάκης.