Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Τα "ευχαριστώ" του Δημήτρη Κανούλη.


Ο Δημήτρης Κανούλης με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , είπε τα δικά του "ευχαριστώ" σε όλους όσους συμμετείχαν στο Αll Star Game που διοργάνωσε την Τετάρτη 22/5 στο κλειστό της Ν. Ιωνίας.


«Ήθελα να κάνω ένα τελευταίο ματς γιορτή εμπνευσμένος από μικρο παιδί από ένα πρωτάθλημα και έναν παίχτη που ήταν για μένα αυτά που με κρατούσαν και με κρατάνε δίπλα στο ΜΠΑΣΚΕΤ .

Έβαλα 500 χρόνια μπάσκετ μέσα σε ένα γήπεδο από τοπικές και εθνικές κατηγορίες με πάνω από 100 ανόδους όλοι μαζί σίγουρα. Αρα λοιπόν ήταν ένα ALL STAR GAME και έτσι το ένιωσα μαζί σας.
Τώρα που υπάρχει και το υλικό του αγώνα θα ήθελα να ευχαριστήσω:

1)Την αντρική ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου για την παραχώρηση της ώρας και του γηπέδου.

2)Την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νίκης Βόλου για την παραχώρηση της ώρας και του γηπέδου.

3)Όλους αυτούς τους αθλητές που ήρθαν να παίξουν από Βόλο - Λάρισα - Νίκαια -Σκιάθο και είπαν όλοι ΝΑΙ από την αρχή. Panagiotis Tsolis Βασίλης Γιωτόπουλος Konstantinos Kritsalos George Lappas Ilias Katsiloulis Yannis Kiskinis Vasilis Ntikas Katsafouris Spyros Δημήτρης Καραθάνος Apostolis Kostoulas Fotis Tassos Axilleas Zygelopoylos Aris Gabetas Christos Kalogeropoulos Dimitris Bogdanos Christos Zarogiannis Antonis Mitroulas Χρηστος Ουζουνης Stelios Tsaves Νίκος Γαλανάκης Vassilis Kodakis Sakis Mars Koutinas Tom Karageorgos Panos Papoulias Samaras A Sam
Teo Iltsoglou Nikos Vlachos.

4)Τους προπονητές George Vlioras George Kosmatos Μιχάλης Καπουρνιώτης Agis Joumas Spiros Stratikis Amalia Galanou.

5)Tους διαιτητές Ηλιόπουλο - Παπαγιώτη.

6)Την γραμματεία Yiannis Polyzos Αλεξία Γκαλίδη Δήμητρα Πεγιούκα.

7) Τον παρουσιαστή του αγώνα Labros Tzoumas

8)Τον Μάνθος Μπάντελης για την εκπληκτική δουλειά του στον ήχο βάζοντας όλα τα τραγούδια που είχα διαλέξει.
9)Το μέλος της ΕΟΚ κύριο Νίκος Φαρμάκης για την στήριξη του σε ένα τέτοιο ματς την απονομή στο διαγωνισμό που έκανε και τα ωραία λόγια που είπε.

10)Τους τέσσερις έφηβους Χρήστος Νικολής Λογοδοτης Παναγιώτης Νίκος Πλιάτσικας Λάμπρος Μανωλόπουλος από ομάδες που είχα την τύχη να συνεργαστώ αυτά τα χρόνια και την ωραία παράσταση που έδωσαν στα τρίποντα.
11)Τον πρόεδρο Dimitris Batalas και τον προπονητή Prigipas Georgios από την ομάδα της Νικαιας 2012 για την βράβευση που μου έκαναν. Και νιώθω πολύ τυχερός που πετύχαμε φέτος όλοι μαζί εκεί μια δύσκολη άνοδο.
12)Τον φωτογράφο του αγώνα Μιχάλης Τσιντσίνης (Michael Tsintsinis)

13)Την Mixaela Kyrou και τον Αλέξη Τσιντσίνη για την βιντεοσκόπηση του αγώνα.
14)Τον κόσμο που ήταν στην κερκίδα φίλους γνωστούς συναδέλφους συγγενείς γιατί Μπάσκετ και γιορτή χωρίς εσάς δεν γίνεται τίποτα.

15)Tον Bill Kara που ήταν από την αρχή μαζί μας στην ενημέρωση και την προώθηση του event.

ΗΤΑΝ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ και ήσασταν εκεί να το στηρίξετε.
Καλή συνέχεια σε όλους και όλοι μαζί να είμαστε δίπλα σε αυτό που αγαπάμε. 
ΜΟΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.»