Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ: Αποκαλυπτήρια στο κοινό με φιλικό κόντρα σε Έσπερο Λαμίας - Ευχαριστήριο στον ιατρό κ. Σωκράτη Τσιγάρα


Την πρώτη του… γνωριμία με το φίλαθλο κοινό της Καρδίτσας, κάνει την Παρασκευή στις 5.30 η νέα ομάδα του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, καθώς θα αντιμετωπίσει εντός έδρας σε φιλικό αγώνα, τον Έσπερο Λαμίας.

Τα δυο πρώτα φιλικά ματς έγιναν σε Αθήνα και Πορταριά και την Παρασκευή ο Α.Σ.Κ. θα αντιμετωπίσει στο κλειστό της πόλης , την ομάδα της Λαμίας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ στο ρυθμό των προπονήσεων έχει μπει και ο Βρετανός Μπεν Μόκφορντ που βρίσκεται από τη Δευτέρα στην Καρδίτσα, με στόχο να ενταχθεί σταδιακά στην ομάδα και να είναι έτοιμος για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Ευχαριστήριο προς τον ιατρό κ. Σωκράτη Τσιγάρα
Ολοκληρώθηκαν οι καρδιολογικές εξετάσεις των αθλητών του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, με στόχο τον έλεγχο της υγείας των παικτών που καθημερινά, δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στο γήπεδο. Εκφράζουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» προς τον ιατρό της πόλης μας, ειδικό καρδιολόγο κ. Σωκράτη Τσιγάρα που και φέτος ανέλαβε αφιλοκερδώς τον καρδιολογικό έλεγχο των αθλητών μας.