Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Ξεκίνημα με όνειρα για τον Ερμή Αγιάς .(φώτο)


Ο Ερμής Αγιάς Λάρισας ξεκίνησε την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν στην Α2 Εθνική κατηγορία του μπάσκετ με όνειρα και φιλοδοξίες.
 Η ομάδα του Ερμή Αγιάς, μαζί φυσικά με όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού, παρουσιάστηκε πριν από λίγη ώρα μπροστά στο κοινό της στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης .

Υπό τις οδηγίες του προπονητή Στέφανου Πέρκου , που συνεχίζει και την φετινή χρονιά , στοχεύει στην συνέχιση των καλών εμφανίσεων  παίζοντας όμορφο και ελκυστικό μπάσκετ , κάτι που θα φέρει τους φιλάθλους κοντά στην ομάδα και την νέα αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Σε ό,τι αφορά το ρόστερ, το παρών έδωσαν συνολικά 14 αθλητές:

ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΝΕΣΤΩΡΑΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΤΣΙΑΜΠΑΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΒΡΕΤΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΛΟΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΝΤΑΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΤΣΟΥΜΑΣ ΣΙΛΑΣ
ΤΣΙΟΥΛΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΣΙΛΟΥΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (μεταγραφή)
ΤΖΟΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (μεταγραφή)
BELIANKU YAUHENI (μεταγραφή)
ΤΟΖΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (μεταγραφή)
ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (μεταγραφή)

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
ΠΕΡΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
ΠΑΠΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Οι παραπάνω παίχτες που συμμετέχουν στις προπονήσεις, συνθέτουν ένα σύνολο που φιλοδοξεί να συνεχίσει να κρατά την ομάδα  σε υψηλό επίπεδο και σιγά-σιγά να διευρύνει τους ορίζοντές της, κάνοντας κάθε φορά ένα βήμα παραπάνω όπως δήλωσε και ο Στέφανος Πέρκος στις δηλώσεις του, όπως άλλωστε πράττει όλα αυτά τα χρόνια.

Οι προπονήσεις της ομάδας που πραγματοποιούνται στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης στη Λάρισα , γίνονται κάτω από την επίβλεψη  του  Γυμναστή Κώστα Δουϊκα και του φυσικοθεραπευτή Κωνσταντίνου Καραΐσκου.