Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Ενδιαφέρον για Γιάννη Τόζιο από τον Ερμή Αγιάς.


Ο Στέφανος Πέρκος και ο Ερμής Αγιάς συνεχίζουν να κάνουν στοχευμένες κινήσεις, και μια από αυτές έχει το όνομα του Γιάννη Τόζιου.


Ο 28χρονος Θεσσαλονικιός σέντερ , οπως αναφέρει το basketa.gr, αποτέλεσε ίσως τον πλέον βελτιωμένο παίκτη της περσινής Α2, σηκώνοντας στα χέρια του μεγάλο βάρος του παιχνιδιού του Δουκα, και ολοκληρώνοντας τη σεζόν έχοντας σχεδόν double-double (12 πόντους, 9,1 ριμπάουντ, 1,4 ασίστ, 1,2 κοψίματα και σχεδόν 31 λεπτά συμμετοχής), και αποτελώντας έναν από τους πιο «μοντέρνους» ψηλούς που κυκλοφορούν. Έτσι, ο Τόζιος είναι έτοιμος να επιστρέψει στο κλειστό της Νεάπολης, και να συνεργαστεί εκ νέου με τον Στέφανο Πέρκο, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει για ένα διάστημα στον ΓΣ Λάρισας την σεζόν 2016-2017.

Ο Τόζιος, παρά το ύψος του (2,09). διαθέτει αξιόπιστο σουτ έξω από τα 6.75, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 12 double-double, όντας δεύτερος πίσω από τον Πέτρο Μελισσαράτο. Έχει επίσης αγωνιστεί σε Φίλιππο Βέροιας (Α2), Ανατόλια (Β’ Εθνική), ΟΦΗ (Α2), Μαντουλίδη και ΜΕΝΤ.

Πηγή:basketa.gr