Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Συνεργασία με τον γυμναστή Φάνη Τσιτρούλη για τον Γ.Σ.Φαρσάλων.

Η ομάδα της Γ.Σ.Φαρσάλων συνεχίζοντας τις κινήσεις της για την ενίσχυση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα με στόχο να είναι πιο ανταγωνιστική την αγωνιστική σεζόν που πλησιάζει , ενέταξε τον πολύπειρο γυμναστή Φάνη Τσιτρούλη στο τιμ της με τις δυο πλευρές να δηλώνουν απόλυτα ευχαριστημένες για αυτή την εξέλιξη.


Λίγα λόγια για το βιογραφικό του:
Ο Φάνης Τσιτρούλης διετέλεσε ως προπονητής φυσικής κατάστασης στον ΑΟ ΦΟΙΝΙΞ από το 2009~2015. Από το 2015~2017 ανέλαβε στο ίδιο πόστο το ΓΣΛ στις επαγγελματικές κατηγορίες Β' και Α2 αντίστοιχα. Αυτά τα χρόνια είχε τη δυνατότητα να συνεργαστεί με σημαντικούς προπονητές και αθλητές. Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στο κλασικό αθλητισμό ενώ επί σειρά ετών δραστηριοποιήθηκε προπονητικά στα βαριά αθλήματα. Αυτό το διάστημα κάνει τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο τομέα Strength and Conditioning στο St Mary's University Twickenham London.

Η Διοικούσα Επιτροπή των Φαρσάλων από την πλευρά της , καλωσόρισε τον έμπειρο Λαρισαίο  Γυμναστή , η προσθήκη του οποίου θεωρείται βέβαιο ότι θα ανεβάσει το αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών και εξέφρασε την ικανοποίησή της για την έναρξη της συνεργασίας .