Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Στον Μύτικα ο Λάζαρος Χαιρετίδης!!!!!(φώτο)

Μια μεγάλη μεταγραφή πραγματοποίησε η ομάδα του Μύτικα καθώς ανακοίνωσε  την απόκτηση του Λάζαρου Χαιρετίδη , παίκτη με εμπειρίες και από Εθνικές κατηγορίες , που ανεβάζει έτσι τον πήχη για την ομάδα του  Θοδωρή Κουτρούλη, αλλά και του επιπέδου της Α1 ΕΣΚΑΘ.



Ο Χαιρετίδης να τονίσουμε ότι δεν μπόρεσε τελικά να συνεχίσει στα Φάρσαλα , λόγω των πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων στην πόλη της Λάρισας και έτσι μετά την αποδέσμευση του από τον Γ.Σ.Φ., ήρθε σε συμφωνία με τους ανθρώπους του Μύτικα .

Με ανακοίνωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαριστεί την προηγούμενη ομάδα του και συγκεκριμένα αναφέρει:

« Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση τους συμπαίκτες μου και το κόσμο του Gsfarsalon Gsfarsalon για αυτό τον υπέροχο χρόνο που περάσαμε μαζί. Εύχομαι στην ομάδα και σε όλους προσωπικά να πετύχουν τους στόχους που έχουν βάλει..Καλή συνέχεια ΓΣΦΑΡΑ !!!»

Ο Λάζαρος Χαιρετίδης  είναι 25 ετών αγωνίζεται στη θέση του πλέι μέικερ και έχει ύψος 1,84. Έχει παίξει σε Ελασσόνα, Αστέρα Λάρισας (Γ’ Εθνική), Δίλοφο,  ΓΣ Λάρισας (Α2’ Εθνική) και πέρυσι στον Γ.Σ.Φαρσάλων (Β’ Εθνική).

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες του billkara.blogspot. ο Χαιρετίδης εκτός από παίκτης θα έχει  ενεργό ρόλο και στις ακαδημίες της ομάδας του Μύτικα.