Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Γέμισε Θεσσαλούς η Σχολή Προπονητών στη Θεσσαλονίκη.

Με προπονητές και όχι μόνο, από τους 4 νομούς της Θεσσαλίας , γέμισε η Σχολή Προπονητών Γ’ Κατηγορίας , που διοργανώνει  ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στη Θεσσαλονίκη.

Οι προπονητές παρακολουθούν τη Σχολή για να καταρτιστούν και να πιστοποιηθούν ενώ ταυτόχρονα δεν χάνουν την ευκαιρία να σχηματίσουν "πηγαδάκια", ένα από αυτά (φώτο) αντιπρόσωποι από κάθε θεσσαλικό νομό , Γιώργος Γεροβασίλης (Βόλος), Γιώργος Μπελαλίδης (Λάρισα), Κώστας Σπανός (Τρίκαλα), Γιάννης Μίσσας (Καρδίτσα) και να συζητούν τα προβλήματα του Θεσσαλικού μπάσκετ.

Εκτός των παραπάνω και με την πιθανότητα να έχω ξεχάσει κάποιον , παρακολουθούν ακόμα την σχολή οι Τσιάρας , Καραποστόλου Νάνης , Παπακώστας,  Καραρρήγας, Κουτσουνούρη , Παπαδημητρίου, Παναράς,  Βαρδακούλης , Φόρος ,Φλώρος και ο διαιτητής  Κοντογιάννης.

Εξάλλου, όπως προβλέπει ο νέος - υπό διαμόρφωση - αθλητικός νόμος, η ταυτότητα του προπονητή, για την οποία απαιτείται η ολοκλήρωση της Σχολής Προπονητών και της υποβολής άδειας άσκησης επαγγέλματος, θα είναι απαραίτητα για την καθοδήγηση ομάδας οποιασδήποτε κατηγορίας και οποιουδήποτε επιπέδου.