Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

11ο τουρνουά μπάσκετ 3on3 Αγιοκάμπου

Όπως τα τελευταία 10 χρονιά,  έτσι και φέτος, τo τουρνουά μπάσκετ 3on3 Aγιοκάμπου, που αποτελεί πλέον καλοκαιρινό θεσμό για την περιοχή, θα διεξαχθεί από 27 έως και 29 Ιουλίου 2018  στο γήπεδο της Σωτηρίτσας.



«Αθλητές , ερασιτέχνες και επαγγελματίες, όλων των ηλικιών συμμετέχουν στο "ανοιχτό" αθλητικό event που έγινε θεσμός. Για μία και μόνο ημέρα αφιερωμένη στο μπάσκετ.

Βασικός κορμός της εκδήλωσης είναι η διεξαγωγή του τουρνουά με συμμετοχή ομάδων αποτελούμενων από 3 άτομα και 1 αναπληρωματικό. Οι ομάδες απαρτίζονται είτε από ερασιτέχνες, λάτρεις του μπάσκετ, είτε από οργανωμένα σωματεία. Κατά τη διάρκεια της ημέρας λαμβάνουν μέρος σε σειρά αγώνων, μέχρι να αποκλειστούν. Ενδιάμεσα στους αγώνες, πραγματοποιούνται διαγωνισμοί (τριπόντων, βολών, καρφωμάτων).

Στόχος όπως είναι προφανές, είναι η διοργάνωση μίας αθλητικής γιορτής που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των πολιτών, θα διασκεδάσει και θα αναζωογονήσει τη διάθεση, εν τέλει, η διοργάνωση μίας γιορτής που θα φέρει τον κόσμο ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στον αθλητισμό.

Όριο ηλικίας :14+.

Οι αγώνες της κάθε ομάδας θα γίνουν μία απ τις μέρες Παρασκευή και Σάββατο , οι ομάδες που θα προκριθούν θα παίξουν στους 8 την Κυριακή .

Οι αγώνες είναι στο γήπεδο της Σωτηρίτσας.

Δηλώστε συμμετοχή στη σελίδα www.agiokampos.3x3.gr ή στο τηλέφωνο 6978721022.

Καλή διασκέδαση!»