Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Ολυμπιακός Βόλου : Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας . Αγώνας χωρίς αύριο με τις Εσπερίδες.



Την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 και ώρα 13.00 στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ο καθοριστικός αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με τις Εσπερίδες Καλλιθέας  για τους αγώνες κατάταξης υποβιβασμού (PLAY OUT)   της  Α1 Εθνικής  Γυναικών .
Η ομάδα μας παρότι έχασε τον πρώτο αγώνα θέλει να ισοφαρίσει τη σειρά και να διεκδικήσει σε τρίτο αγώνα τις ελπίδες που της αναλογούν για τη παραμονή στη κατηγορία . Για τα τεκταινόμενα όλη τη χρονιά αλλά και  τις αιτίες της ήττας του πρώτου αγώνα με τις Εσπερίδες στην Καλλιθέα , θα τοποθετηθούμε επίσημα  μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας , ανεξάρτητα της έκβασης τους . 

  Στη προσπάθεια που θα καταβάλουν αθλήτριες , προπονητές και Διοικούσα Επιτροπή είναι επιβεβλημένη η παρουσία των φιλάθλων μας  , ο κόσμος μας είναι η κινητήριος δύναμη , το χειροκρότημα του και οι ιαχές του είναι αυτά που δίνουν δύναμη σε όλους όσοι είμαστε δίπλα της για να καταφέρουμε να πετυχουμε τους στόχους μας . Είμαστε σίγουροι ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού του Βόλου μας θα κατανοήσουν τη κρισιμότητα του αγώνα και θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας .

  Στον αγώνα στη Καλλιθέα δεν αγωνίστηκε η Ζέρβα ενώ τραυματίστηκε στο τέλος του  Β΄ Δεκαλέπτου η Δεληγιάννη  , η οποία μεταφέρθηκε , με μέριμνα του Συλλόγου μας και τη συνοδεία του φυσιοθεραπευτή μας  Κώστα Καιδη  στο εφημερεύον Νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ  όπου της τοποθετηθήκαν 8 ράμματα εσωτερικά της κάτω γνάθου και 2 εξωτερικά . Θλιβερό γεγονός η παντελής έλλειψη ενδιαφέροντος από το γηπεδούχο σωματείο και τους ιθύνοντες του αγώνα (διαιτητές-κομισάριο) αφού μετά την παρέλευση μιας και πλέον ώρας αναγκαστήκαμε ως υπεύθυνοι της αποστολής να βρούμε μόνοι μας τρόπο για τη μεταφορά της αθλήτριας στο νοσοκομείο . 

Παρόλα αυτά  οι παίκτριες που θα τεθούν η διάθεση του προπονητή μας Μιχάλη Καπουρνιωτη  , γνωρίζουν την κρισιμότητα του αγώνα και θα αγωνιστούν για το αποτέλεσμα που θα μας δώσει δικαίωμα στο όνειρο της κατάκτησης του στόχου της παραμονής  .

  Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες , φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διάρκειας . Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας GOLD  θα εισέρχονται από την ίδια είσοδο αλλά θα ακολουθούν τις υποδείξεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου προκειμένου να εισέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο , γι΄αυτούς ,  χώρο .