Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Μιχάλης Καπουρνιώτης "Όσοι δεν σέβονται τον τεράστιο σύλλογο του Βόλου θα πάρουν τις απαντήσεις τους την Κυριακή."


Ο Μιχάλης Καπουρνιώτης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζει τα παράπονά του για την διαιτησία αλλα και για την φιλοξενία των Εσπερίδων.


Αναλυτικά
"Στο 2’ είχαμε χρεωθεί με 5 φάουλ και 1 τεχνική ποινή (κανείς δεν κατάλαβε γιατί). Το πιο σημαντικό η Δεληγιάννη δέχθηκε αγκωνιά σκόπιμη από την Μούρερ (ούτε αποβλήθηκε ενώ δεν πήρε ούτε φάουλ) και τις τοποθετήθηκαν 10 ράμματα ενώ περίμενε 1,5 ώρα αιμόφυρτη. Κανείς από την ομάδα των Εσπερίδων δεν ενδιαφέρθηκε να βοηθήσει, ο γιατρός (ένας νεαρός) έλεγε δεν μπορώ να κάνω κάτι. Τελικά μετά από 1,5 ώρα μεταφέρθηκε με ταξί που πήρε ο Ολυμπιακός Βόλου στο νοσοκομείο. Αφού δεν μας θέλουν κάποιοι και κάποιοι δεν σέβονται τον τεράστιο σύλλογο του Βόλου θα πάρουν τις απαντήσεις τους την Κυριακή..

Γεμίζουμε το ΕΑΚ και στέλνουμε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Ας το σκεφτούν καλύτερα πριν μας συμπεριφερθούν «κάποιοι εντολοδόχοι» ξανά έτσι και κάποιες τόσο αντιαθλητικά. Όσο για κάποιους ανεγκέφαλους που έβριζαν και προκαλούσαν συνεχώς από την κερκίδα ας έρθουν και στο Βόλο να κεράσουμε τσιπουράκι. Εμείς είμαστε φιλόξενοι.. Ο Ολυμπιακός Βόλου, κύριοι, είναι τεράστιος σύλλογος, όπως και ο λαός του!!  Κυριακή λοιπόν 6/4 και ώρα 13.00 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΕΑΚ.

ΥΓ: Το βίντεο αύριο στη διάθεση όλων. Ώστε να δουν όλοι τι σημαίνει αλητεία..
ΥΓ2: Δεν τα παρατάμε και αυτό πονάει".