Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ Α.Σ.Καρδίτσας και Εθνικής Εφήβων - Βράβευση Κώστα Μίσσα.


Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή, έγινε το απόγευμα του Σαββάτου ο φιλικός αγώνας μεταξύ του Α.Σ.Καρδίτσας και της Εθνικής ομάδας εφήβων.

Συνεχίζοντας η ανακοίνωση του ΑΣΚ αναφέρει:
«Το τελικό 77-77 δείχνει την ανταγωνιστικότητα του αγώνα. Αξίζει να σημειώσουμε, πως μέλος της Εθνικής Εφήβων είναι ο ταλαντούχος Θωμάς Ζευγαράς που προέρχεται από το μπάσκετ της Καρδίτσας. Ευχαριστούμε θερμά τους φιλάθλους για τη συγκινητική ανταπόκριση και τη συγκέντρωση χρημάτων και τροφίμων που θα διατεθούν μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου στους συνανθρώπους μας.

Ξεχωριστή στιγμή της σημερινής μπασκετικής γιορτής, η βράβευση του Καρδιτσιώτη στην καταγωγή- ομοσπονδιακού προπονητή Κώστα Μίσσα, ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ.

Την αναμνηστική πλακέτα παρέδωσε εκ μέρους της διοίκησης του Α.Σ.Κ. ο Χρήστος Δεληγιάννης, ο οποίος μάλιστα ξεκίνησε την επαγγελματική αθλητική του καριέρα στον Πανιώνιο, κάτω από τις οδηγίες του Κώστα Μίσσα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, δήλωσε υπερήφανος για τον τόπο καταγωγής του, τονίζοντας πως ο Α.Σ.Κ. αξίζει και μπορεί να ανέβει ακόμη πιο ψηλά, αρκεί να έχει την υποστήριξη όλων.»



Για περισσότερες φώτο: karditsasportiva.gr