Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Φιλικούς αγώνες με τον Κεραυνό Λάρισας για τα τμήματα ακαδημιών του Γ.Σ.Βόλου



Η ανακοίνωση του Γ.Σ.Βόλου:
«Φιλικούς αγώνες με τον ΚΕΡΑΥΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ θα πραγματοποιήσουν οι ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ 2008 & 2009- 2010 του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 στο κλειστό Γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος».



Συνεχίζονται να πραγματοποιούνται τέτοιου είδους αθλητικές δραστηριότητες, οι οποίες έχουν ως στόχο:

• Τη βελτίωση των ατομικών και ομαδικών δεξιοτήτων των νεαρών αθλητών & τις αγωνιστικές εμπειρίες που θα αποτελέσουν σημαντικό παράγοντα για την εξέλιξη τους.
• Την ανάπτυξη και την καλλιέργεια του αθλητικού ιδεώδους και του ευ αγωνίζεσθαι.
• Τη δυνατότητα συνύπαρξης και ανάπτυξης του ομαδικού πνεύματος και της δημιουργίας υγειών ανθρώπινων σχέσεων μέσω του αθλητισμού και του fair play.

Ακαδημία 2008 (Τύμπας): Γιαννίκος, Καραγιώργος, Μαναρίδης, Αβδελάς, Τσαλίκης, Μπουχαρέμ, Τσιαμαντάνης, Φωτόπουλος, Καρανίκας, Σελπεσάκης, Λάσκου, Αντωνούλης, Ανδρέου, Λιάπης, Παπαδόπουλος, Σακαρίκος.

Ακαδημία 2009: Νάνης, Αθανασούλης, Ελευθερούλης, Δαμουλάκης, Δραγατζίκης, Σοφιανός, Τσοπάνος, Ασβεστάς, Μητσικώστας, Χαρισόπουλος, Μποχώρης, Κατσαρός, Χαλαστάρας, Αντωνόπουλος, Τσιόλας, Ευσταθίου.

Ο Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την ομάδα του Κεραυνού Λάρισας και τον προπονητή κ. Γιάννη Λαλάκη για την άψογη συνεργασία.»