Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Πρωτιά χωρίς πρόκριση για τις κορασίδες των Τιτάνων (Β' φάση Πανελλήνιου Κορασίδων)


Η Β' φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Κορασίδων έφτασε στο τέλος της, με την ομάδα των Τιτάνων Παλάμα να έχει μια ιδιαίτερα αξιόλογη παρουσία στο πρωτάθλημα τερματίζοντας στην πρώτη θέση του τουρνουά μαζί Κεραυνό Άγιου Γεωργίου και Φιμπα Αγρινίου, σε έναν από τους πλέον αμφίρροπους ομίλους, που όλα κρίθηκαν στις διαφορές πόντων, με τους Τιτάνες να χάνουν την πρόκριση στην τελική φάση για μόλις 3 πόντους (1τρίποντο).

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια και τον προπονητή τους, τα οποία παρά τις αντίξοες συνθήκες άγγιξαν την πρόκριση στην τελική φάση κάνοντας την δική τους υπέρβαση με την τιμητική θέση που κατέλαβαν, το μέλλον τους ανήκει.

Όσο για τον σημερινό αγώνα τα κορίτσια παίζοντας καταπληκτική άμυνα στο τελευταίο δεκάλεπτο πήραν το 4 ροζ φύλλο αγώνα σε πέντε παιχνίδια και απέσπασαν το χειροκρότημα από όλους τους φιλάθλους που ήταν στο κλειστό του Επταπυργίου.
Τιτάνες Παλαμά-Καβάλα.......42-33
Δεκάλεπτα:9-8, 22-22, 31-29, 42-33.
Τιτάνες : (Χαντζιάρας):Κατσιαούνου 2, Ντούλα Αλ 1,  Τσαρή 7(1), Στυλιάρα ,  Καρακώστα Μ. 3,  Ντίνα Β. , Βόλα , Καρακώστα Π. ,  Πατούνη 20(3),  Μπακράτση 4, Nτούλα Α. 5(1), Τζέλλα .
Ε.Κ.Καβάλας(Παγκαλίδης) Τσινεκίδου , Σπανίδου 7(2), Τουρετζόγλου , Παππά-Τζανέτου , Τζίτζιρα , Τζελέπη 10, Ταρασίδου 2, Κελεμένη 10, Αργυρού , Κάπα , Τσαχιρίδου , Γιαντζακλίδου 4.