Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Τιτάνες Παλαμά - Νίκη Βόλου 89-71 (φιλική αναμέτρηση) φώτο


Φιλικό παιχνίδι έδωσαν την Κυριακή 10/9, στο κλειστό του Παλαμά η ομάδα των Τιτάνων με αντίπαλο την Νίκη Βόλου, στα πλαίσια της ετήσιας πολιτιστικής γιορτής «Τιτάνεια» .



Η αναμέτρηση ήταν καλή, είχε πάθος, με τους παίκτες να προσφέρουν ωραίο θέαμα , παρά το γεγονός πως οι δύο ομάδες βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας.

Η ομάδα του Παλαμά  έδειξε ωστόσο ότι είναι ποιο έτοιμη και σε πολύ καλό δρόμο, αφού σε τρεις ήμερες δίνει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν με Ίκαρους Σερρών για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο αγώνας έδωσε στους δυο τεχνικούς , Χάρη Φόρο και Λάμπρο Πρέκα, τη ευκαιρία  να δουν τις δυνατότητες (θετικά-αρνητικά) των ομάδων τους, να χρησιμοποιήσουν όλους του παίχτες που είχαν στην διάθεσή τους και να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα και συστήματα.

Να τονίσουμε ότι για την  Νίκη Βόλου δεν αγωνίστηκαν ο Γεωργίου που είναι τραυματίας από το φιλικό με την ΑΕΛ (βαθύ σκίσιμο στο φρύδι) , Τοκατλίδης τράβηγμα στους προσαγωγούς και ο
Καφάσης  (κάταγμα στο χέρι , θα μπει στις προπονήσεις τέλος του μήνα)

Στο ημίχρονο αφού καλωσόρισε τους συμμετέχοντες ο πρόεδρος των Τιτάνων κ.Βάιος Μπακαβέλος, έγινε απονομή αναμνηστικών πλακετών στις δυο ομάδες , από τον αντιπρόεδρο της ΕΣΚΑΘ κ. Βάιο Φαλλάγγα και την Δημοτική Σύμβουλο Παλαμά κ. Φωτεινή Καραΐσκου , που παρέλαβαν αντίστοιχα ο πρόεδρος της Νίκης Μπάμπης Τουτουτζόγλου  και ο Θέμης Μπιζιώτης για λογαριασμό των Τιτάνων, όπως επίσης αναμνηστικές πλακέτες δόθηκαν και στους διαιτητές και κριτές του αγώνα για την συμμετοχή τους στα «Τιτάνεια».

Τιτάνες Παλαμά - Νίκη Βόλου.........89-71
Διαιτητές: Ξέρας, Καρακώστας
Κριτές: Αρμύρου , Φαλλάγγα, Τσιάπουλα
Δεκάλεπτα: 22-15, 47-30, 69-46, 89-71
Τιτάνες Παλαμά(Χάρης Φόρος) Αρχοντούλης, Γεωργαντζάς, Τσούμας Γ., Μηλιώνης, Μακρής, Αποστολάκης, Μανδαλάκης, Αντωνίου, Φαλιάκης, Μπιζιώτης , Κατσαδούρος , Μούμογλου .
Νίκη Βόλου (Λάμπρος Πρέκας): Παπακώστας, Κουτίνας, Αναγνωστόπουλος,  Τσαβές, Βλήτσιος, Τσώλης, Διγενής, Παπαζήσης










Πηγή φώτο βραβεύσεων :http://karditsasportiva.gr