Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Ολυμπιακός Β. - Ελευθεριακός 119-48 (Κύπελλο ΕΣΚΑΘ)

 


Με το ¨δεξί¨ ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του o Ολυμπιακός Β. για τη νέα αθλητική περίοδο επικρατώντας με 110-47 επί της ομάδας του Ελευθεριακού (Λιμπερτά) .

Και οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν με ελλείψεις , αφού βασικοί παίκτες του Ελευθεριακού (Σερμέτης , Κέτουλας και Ροδολάκης) δεν αγωνίστηκαν για επαγγελματικούς λόγους , ενώ και από τon Ολυμπιακό Β. δεν αγωνίστηκαν ο Δημήτρης Μπόγδανος ο οποίος για οικογενειακούς λόγους βρίσκονταν εκτός Βόλου και οι Κώστας Κολιός και Νίκος Τσιαπράζης λόγω μικροτραυματισμών .

Στον αντίποδα την πρώτη εμφάνιση με τον Ολυμπιακό Β., μετά τη στράτευση του , έκανε ο Λεωνίδας Αναστασόπουλος ο οποίος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία και πήρε μετάθεση σε στρατιωτική μονάδα του Βόλου , στο στρατόπεδο Γεωργούλα .

Ο προπονητής Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης , έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη διάθεση των αθλητών τους και την ομαδικότητα τους (συνολικά 36 τελικές πάσες (asist)) .

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η μεγάλη προσέλευση φιλάθλων και των δυο ομάδων οι οποίοι με συνθήματα και χειροκροτήματα προσπάθησαν να ενθαρρύνουν τους αθλητές και των δυο ομάδων .

Ολυμπιακός Β. - Ελευθεριακός............109-48
Δεκάλεπτα: 38-11, 65-21, 84-36, 109-48
Ελευθεριακός:(Καράσος): Ζαφείρης , Λογοθέτης , Γούσιος ,  Κυριαζής , Τσούτσικας , Τζήμας ,
Κατσουλάκης , Τύμπας.
Ολυμπιακός Βόλου:(Βλιώρας- Γκουγκουτούδης) Καραγεώργος 15 (3) , Αλεξίου 10, Βλασταρίδης 17, Ίλτσογλου 20, Παπούλιας 16 , Παρασκευάς 14, Καραθάνος 8 , Σκαμάγκας 10 , Αναστασόπουλος .