Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Καταπληκτική εμφάνιση και μεγαλειώδη νίκη από τις κορασίδες των Τιτάνων Παλαμά (φώτο)



Τρομερή εμφάνιση από τα κορίτσια του Χαντζιάρα , που υπερέβαλαν εαυτούς και πήραν την πρώτη τους νίκη στο 28ο Πανελληνίο Πρωτάθλημα κορασίδων.
Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος , αλλά η ψυχραιμία που έδειξαν οι Παλαμιώτισσες στα κρίσιμα σημεία τους έδωσαν την πολυπόθητη νίκη που έχασαν στον πρώτο αγώνα.

Τιτάνες Παλαμά - ΟΦΗ............................42-40
Δεκάλεπτα: 10-10, 19-21, 32-33, 42-40
Διαιτητές: Ευφραιμίδης-Ταρενίδης
Τιτάνες Παλαμά(Χαντζιάρας): Κατσιαούνου, Ντούλα Αλ., Τσάρη, Καρακώστα Μ. 1, Μπενέκη 18, Καρακώστα Ε. 1, Πατούνη 13, Μπακρατσή 3(1), Ντούλα Αθ., Κατσή 6.
ΟΦΗ(Δελατόλας-Καραπαναγιώτη): Φραγκάκη, Ιατράκη 2, Παπαδάκη, Βατσινά 2, Κουρατόρα 17(2), Παπαμαρκάκη 19(2), Σφακιανάκη, Λιόντα.

Χαντζιάρας: «Συγχαρητήρια σε όλους»
Ο προπονητής των νικητριών Λευτέρης Χαντζιάρας τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: «Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που αυτή η ομάδα καθιερώνεται στην συνείδηση του κόσμου. Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ πάνω από όλα τα παιδιά, αλλά και όλους τους συντελεστές της φετινής πορείας. Θεωρώ ότι αντιμετωπίσαμε την πιο καλοδουλεμένη, ίσως, επιθετικά ομάδα του τουρνουά. Δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ γιατί βασιζόμαστε σε ένα στενό ροτέισον, παρόλα αυτά τα παιδιά αντεπεξήλθαν στις δύσκολες συνθήκες και πέτυχαν μια πραγματικά σπουδαία νίκη».