Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Ολοκληρώθηκε το καλοκαιρινό Τουρνουά 3on3 της Δήμητρας Ευξεινούπολης (vid)


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το καλοκαιρινό Τουρνουά 3on3 της Δήμητρας Ευξεινούπολης στο Κλειστό Γήπεδο Αλμυρού που διεξήχθη 24-25 Ιουνίου 2017.με τη συμμετοχή πολλών αθλητών από την ευρύτερη περιοχή

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος 54 αθλητές και 15 ομάδες που ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους μέσα στο γήπεδο, προσφέροντας πλούσιο θέαμα στους πολλούς φιλάθλους και δείχνοντας σε όλους  ότι ο αθλητισμός είναι χαρά, διασκέδαση, υγεία και παιχνίδι.

Για την ιστορία την πρώτη θέση στον τελικό πήραν οι OLD SCHOOL(Φώτης Τάσσος, Βασίλης Ντίκας, Δημήτρης Κανούλης, Άγης Τζούμας) που κέρδισαν την ομάδα των ΜΑΧΗΤΩΝ (Ηλίας Βαλαμούτης, Ιωακείμ Χρυσόπουλος, Κώστας Συνάζος, Οδυσσέας Χατζής) με σκορ 21-12.

Οι νικητές που κέρδισαν και ένα ταξίδι στη Σκιάθο με διανυκτέρευση,  ευχαρίστησαν όλα τα παιδιά του Αλμυρού για την φιλοξενία και την οργάνωση. και ευχήθηκαν του χρόνου ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία με περισσότερες συμμετοχές.

Το Δ.Σ. της Δήμητρας Ευξεινούπολης δήλωσε:"Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ, ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ κ. ΠΑΡΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟ & κ. ΜΠΑΡΔΑ, ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ, ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.......3on3 To Be Continued!!!!!"