Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Είπε 'αντίο' στην ενεργό δράση ο Πάνος Δαουλάρης -Δήλωση Δημήτρη Πώποτα


Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πάνος Δαουλάρης έκανε γνωστή την απόφαση του για αποχώρηση από την ενεργό δράση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
"Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν......κάπως έτσι θα ήταν ο επίλογος σε μια πορεία 21 χρόνων σε ένα άθλημα που αγάπησα και αγαπώ πολύ!Μετά από πολύ σκέψη έφτασε η στιγμή που δεν περίμενα ότι θα έρθει ποτέ και θα είναι τόσο δύσκολη απόφαση για μένα και δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις και πολλά όταν τα χρόνια περνάνε.

Χαρές,λύπες,επιτυχίες, αποτυχίες, άτυχες στιγμές, ταξίδια, αδικίες, τραυματισμοί μερόνυχτα για θεραπείες, άπειρες συζητήσεις με φίλους για ιστορίες στα αποδυτήρια μοναδικές στιγμές που μόνο γέλιο φέρνουν.

Ευχαριστώ καταρχήν όλες τις ομάδες τις οποίες είχα την ευτυχία να παίξω στο Ρόστερ τους :
Ίκαρος Νέας Σμύρνης, Πανιώνιος, Αρίωνας, Παπάγου, Ιωνίας Νίκαιας, Αργοναύτης Ραφήνας, Κεραυνός Αιγίου, Παλαιμωνας Κορίνθου, Κόροιβος Αμαλιάδας, Αστέρας Λάρισας, Ερμής Αγίας,Γ.Σ Σοφάδες.

Ευχαριστώ επίσης όλους τους προέδρους και προπονητές για την εμπιστοσύνη όλους τους συμπαίκτες και εξωτερικούς συνεργάτες των ομάδων για την συνεργασία.

Τέλος ένα ξεχωριστό ευχαριστώ σε δύο ανθρώπους, Γιώργο Μπασδέκη,Κώστα Καλαμπάκα που στα πολύ δύσκολα ήταν εκεί και πάνω από όλα ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένεια μου την γυναίκα μου και τα παιδάκια μου για την στήριξη !Στο τέλος το μόνο που μένει είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και νομίζω ότι έχω κρατήσει αρκετούς φίλους από το μπάσκετ,θα ξαναβρεθούμε σε άλλα μονοπάτια!"

Πάνος Δαουλάρης

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Γ.Σ.Σοφάδων Δημήτρης Πώποτας αναφέρει: 

"Περιποιεί τιμή για τον Γυμναστικό Σύλλογο Σοφάδων να αποτελεί τον τελευταίο σταθμό στη μεγάλη καριέρα ενός μπασκεμπολίστα , όπως είναι ο Πάνος Δαουλάρης

Γνωστός στο πανελλήνιο για τα επιτεύγματά του εντός των παρκέ , μας οδήγησε πέρυσι το καλοκαίρι, να του χτυπήσουμε την πόρτα και να καταφέρουμε να τον πείσουμε να αγωνιστεί στην ομάδα μας.

Ο Πάνος , πρόσφερε και την ψυχή του στα γήπεδα που φόρεσε την φανέλα του Γ.Σ.Σ. , και οδήγησε τον σύλλογο σε συνεχόμενες επιτυχίες.

Πλέον όσοι περάσαμε τον χειμώνα στις προπονήσεις και στους αγώνες του Γυμναστικού, αποκτήσαμε ένα πολύ καλό φίλο Πάνο Δαουλάρη σε ευχαριστούμε γι αυτά που ζήσαμε παρέα. Άλλωστε όταν κάτι τελειώνει , κάτι άλλο καινούργιο αρχίζει."