Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Με νέο πρόσωπο ο γυναικείος Απόλλων Καρδίτσας!!!!


Χωρίς την Δήμητρα Χαβαλέ, την Βαίτσα Μερισιώτη και τη Ντίνα Μήνου θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα Θεσσαλίας οι γυναίκες του Απόλλωνα Καρδίτσας. 
Ένα πρωτάθλημα που αρχίζει σε δυο εβδομάδες και θα κρίνει την ομάδα που θα πάει στα μπαράζ για την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία για το 2018.

Στον αντίποδα 4 νέες αφίξεις θα προσπαθήσουν να κάνουν την ομάδα ανταγωνιστική και την φετινή χρόνια. 

Στο ρόστερ προστέθηκε  η Λαμπρινή Μπαράκου από τον Αίολο Τρικάλων . Έχει αγωνιστεί επίσης στον Άρη Πετρούπολης στην Α2 εθνική κατηγορία . Έχει ύψος 1.78 και αγωνίζεται στις θέσεις 2,3 όπου αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την περιφέρεια της ομάδας.

 Η δεύτερη μεταγραφή είναι και αυτή στην περιφέρεια . Πρόκειται για τη Φαίη Κοτζαίτση από τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας που αγωνίζεται στις θέσεις 1 και 2.

Τέλος με την Μαρία Καλακωνα και την Σίλια Αντωνοπούλου ολοκληρώνεται η frontline της ομάδας. Πρόκειται για δυο ιδιαίτερα ψηλές παίκτριες 1.85 και 1.90 προερχόμενες από τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου και αναμένεται μαζί με την Κατερίνα Μερισιώτη να δημιουργήσουν μια πολύ ισχυρή frontline. 

Το Δ.Σ της ομάδας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τα σωματεία για την παραχώρηση των παικτριών και καλωσορίζει τις παίκτριες στην οικογένεια του Απόλλωνα .