Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Η ΕΑΛ μας παρουσιάζεται - Συνεργασία της ακαδημίας με το ΠΑΟΚ Junior Basketball Program (φώτο)

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η ΕΑΛ μπαίνοντας πλέον στον 50ο χρόνο της ζωής της (1968-2018), έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια την ευκαιρία σε εκατοντάδες παιδιά να χαρούν την άθληση, ατομική και ομαδική με την καθοδήγηση υπεύθυνων προπονητών και να μαθαίνουν να συνεργάζονται με τους συναθλητές τους και στις δυσκολίες των αγώνων να σφυρηλατούν τους χαρακτήρες τους.
Η προσφορά αυτή της ΕΑΛ απευθύνεται ειδικότερα στη Νεολαία και συμβάλλει στην καλλιέργεια του συλλογικού πνεύματος των νέων, πνεύματος υπευθυνότητας και αγωνιστικότητας, επιμονής στην προσπάθεια για επίτευξη των ατομικών στο πλαίσιο των συλλογικών στόχων. Η σφυρηλάτηση ακέραιων χαρακτήρων, ισορροπημένων, ενεργών και δημιουργικών αυριανών πολιτών – μακριά από τους κακώς νοούμενους πρωταθλητισμούς – είναι το βασικότερο έργο της ΕΑΛ. Όλοι οι άνθρωποι της ΕΑΛ είναι υπερήφανοι που βοηθούν στην προώθηση αυτού ακριβώς του έργου.

Αυτή είναι η γνωστή και αναγνωρισμένη συμβολή της ΕΑΛ στα αθλητικά δρώμενα της Λάρισας, όπως και είναι γνωστός ο μεγάλος αριθμός καταξιωμένων πολιτών της πόλης – επαγγελματιών, επιστημόνων κ.λ.π. – που αγωνίστηκαν και ενστερνίστηκαν με επιτυχία την αρχή του «ευ αγωνίζεσθαι» που αποτελεί και τη βασική αρχή του Αθλητισμού, της ΕΑΛ ειδικότερα.

Για όλους αυτούς τους λόγους θεωρήσαμε ως υποχρέωση μας την επαναδραστηριοποίηση της ακαδημίας μπάσκετ, μιας ακαδημίας στην οποία έχουν ανιχνευτεί, αξιοποιηθεί και προωθηθεί αρκετά ταλέντα με αξιόλογη σταδιοδρομία τόσο στην ΕΑΛ αλλά και σε ομάδες όλης της Ελλάδας με πολλές συμμετοχές στα εθνικά συγκροτήματα.

Υπεύθυνος προγραμμάτων και προπονητής των τμημάτων υποδομής είναι ο Δημήτρης Σταυρόπουλος.

Ο Δημήτρης Σταυρόπουλος είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Πανεπιστημίου Τρικάλων με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση.
Έκανε τα πρώτα του προπονητικά βήματα στις αναπτυξιακές ηλικίες, για τρία χρόνια στο MAGIC BASKETBALL CAMP (2007, 2008, 2009 - photos) και άλλη μία τριετία στο PAOK summer camp (2010, 2011, 2012 - photos) δίπλα στον υπεύθυνο των προγραμμάτων και τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, ΝΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟ. Το 2012 ανέλαβε τις ακαδημίες του Γ.Σ.Νίκαιας όπου έμεινε μέχρι το 2014. Πέρυσι βρέθηκε δίπλα στον Θανάση Μπουλιάκη ως βοηθός του στον ΓΣΛ στην Α2 Εθνική κατηγορία ενώ φέτος εκτός από τα τμήματα υποδομής θα είναι και προπονητής της αντρικής ομάδας της ΕΑΛ.

Τέλος ανακοινώνεται η συνεργασία της ακαδημίας μας με ένα από τα καλύτερα προγράμματα αναπτυξιακής ηλικίας της χώρας μας, το ΠΑΟΚ Junior Basketball Program, μία συνεργασία που περιλαμβάνει πολλά φιλικά παιχνίδια, συμμετοχή σε τουρνουά και πολλές ακόμα εκπλήξεις!!!

Πληροφορίες-Εγγραφές καθημερινά στις ώρες των προπονήσεων και στο τηλ: 6979258923 Σταυρόπουλος Δημήτρης"