Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Κοντά σε Sidy Djitte ο Γυμναστικός Λάρισας - Φάρος


Σύμφωνα με δημοσίευμα του Άρη Γκουτρουμάνη στην eleftheria.gr , ένα «θηρίο» στη ρακέτα του Γυμναστικού Λάρισας-Φάρου. Ο λόγος για τον ύψους 2.08μ. Sidy Djitte, με τον οποίο οι άνθρωποι της ομάδας, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων και η απόκτησή του θεωρείται θέμα χρόνου.



Ο Sidy Djitte αγωνίζεται από το 2013 στο NCCA και συγκεκριμένα στους Tigers του πανεπιστημίου του Clemson της Νότιας Καρολίνας, σε μία πολύ ανταγωνιστική περιφέρεια. Ένα πανεπιστήμιο που φέτος έχει δύο παίκτες στα draft του ΝΒΑ.

Ο 23χρονος Αμερικανοσενεγαλέζος ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν με 32 παιχνίδια και μ.ό. 23 λεπτά αγώνα, 7 πόντους και 7,7 ριμπάουντ. Παράλληλα προσκλήθηκε στο Portsmouth pre-NBA draft όπου αγωνίστηκε και εκεί. Τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι ο δυναμισμός του μέσα στη ρακέτα, είναι εξαιρετικά ευέλικτος και έχει πολύ γρήγορα και ευκίνητα πόδια, ενώ επιθετικά έχει την ικανότητα να τελειώνει ό,τι οι άλλοι δημιουργούν γι’ αυτόν γύρω από το καλάθι. Η παρουσία του Sidy Djitte θα θωρακίσει τη ρακέτα του Γυμναστικού και θα ενισχύσει σημαντικά τη φροντ λάιν της ομάδας, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής του μπάσκετ.

Οι μεταγραφικές εκπλήξεις του Γυμναστικού δεν σταματούν εδώ. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συμπληρωθούν και τα κενά στις θέσεις που απέμειναν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της ΚΑΕ βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση Αμερικανού για τη θέση «4», ενώ για την περιφέρεια ετοιμάζουν μία πολύ μεγάλη έκπληξη με όνομα που θα προκαλέσει αίσθηση από το ΝΒΑ.

Σε ό,τι αφορά στα εισιτήρια διαρκείας για το νέο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής, οι πωλήσεις συνεχίζονται σε ικανοποιητικούς ρυθμούς, η ζήτηση είναι μεγάλη και στις τάξεις της διοίκησης επικρατεί αισιοδοξία.

Πηγή:http://www.eleftheria.gr