Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Κοντά σε Στέφαν Τζόρτζεβιτς ο Α.Σ.Καρδίτσας


Με σωστά και μεθοδικά βήματα προχωράει η νεοφώτιστη Καρδίτσα την στελέχωση της, θέλοντας να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα, βασισμένη σε σωστά πλαίσια και με την φιλοσοφία του προπονητή της.


Έτσι, και σύμφωνα με πληροφορίες του basketa.gr ο πρώτος κοινοτικός παίκτης της ιστορίας της θα είναι ένας αθλητής που έχει ριζώσει για τα καλά στην Α2 Ανδρών, στην οποία θα βρεθεί για πέμπτη διαδοχική χρονιά. Συγκεκριμένα ο 28χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ, Στέφαν Τζόρτζεβιτς, αποτελεί τον εκλεκτό του Λευτέρη Καλογήρου, με τους δυο τους έχουν συνεργαστεί και στον Δούκα την σεζόν 2015-2016, όταν ο νυν τεχνικών των Θεσσαλών ήταν άμεσος συνεργάτης του Σάββα Συμεωνίδη.

Ο Σέρβος σέντερ εμφανίστηκε στα μέρη μας για πρώτη φορά την σεζόν 2013-2014, με την τότε παρουσία του στον ΟΦΗ (20 π., 7,2 ριμπ.) να του δίνουν το διαβατήριο για μια επιτυχημένη καριέρα. Στη συνέχεια ακολούθησαν Αρκαδικός (15,7 π., 7,1 ριμπ.), Δούκας (16,1 π., 6,7 ριμπ.) και πέρυσι ο Φάρος. Στο Κερατσίνι αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια έχοντας 9 π. και 3,8 ριμπάουντ, για να αποχωρήσει και να υπογράψει τον Μάρτιο στην Σπαρς Σεράγιεβτο στην Βοσνία, όπου σε 10 παιχνίδια είχε 16 π. και 6,6 ριμπ.

Με αυτή τη κίνηση η διοίκηση της Θεσσαλικής ομάδας πηγαίνει σε μια δοκιμασμένη λύση, από την οποία μπορεί να περιμένει μια πολύ καλή παρουσία στην πρώτη της σεζόν στην Α2.

Πηγή:basketa.gr