Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Λάρισας: «Σας ευχαριστούμε…»


Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Λάρισας μετά το πέρας του Πανελληνίου πρωταθλήματος Βετεράνων που έγινε το τριήμερο 26-27-28 Μαΐου στη Λάρισα .

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

«Σας ευχαριστούμε…»

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και δημόσια όλους όσοι βοήθησαν ώστε να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων καλαθοσφαιριστών που διεξήχθη στη Λάρισα στις 26,27 και 28 Μαΐου.

Ένα τριήμερο κατά το οποίο περισσότεροι από 250 αθλητές συμμετείχαν σε μια γιορτή του μπάσκετ, σημειώνοντας ρεκόρ συμμετοχών τόσο από πλευράς ομάδων, όσο και αθλητών. Είναι χαρακτηριστικό πως έλαβαν μέρος 16 ομάδες εκτός Λάρισας, δείχνοντάς μας με τον τρόπο αυτό εμπιστοσύνη και τελικά δικαιώνοντας τους κόπους όλων μας.

Είναι βέβαιο πως κάποια πράγματα θα μπορούσαν να έχουν γίνει καλύτερα, αλλά για μας είναι σημαντικό πως όλες οι ομάδες και οι αθλητές τους ήρθαν στην Λάρισα με σκοπό να διασκεδάσουν και να ευχαριστηθούν το μπάσκετ, κάτι που τελικά έκαναν και για τον λόγο αυτό εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τους συντελεστές της διοργάνωσης.

Μιας διοργάνωσης μεγάλης, δεδομένων των πολλών συμμετοχών και των πολλών αγώνων που διεξήχθησαν σε τρία γήπεδα ταυτόχρονα. Μιας διοργάνωσης που αποδείχθηκε γιορτή για το μπάσκετ, το άθλημα που αγαπάμε και κατά την οποία έδωσαν το παρών είτε συμμετέχοντας στους αγώνες ή με την παρουσία τους μεγάλες προσωπικότητες του αθλήματος, όπως ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Νίκος Σταυρόπουλος, ο Μιχάλης Κυρίτσης, ο Γιώργος Σκρομπολίθας και πολλοί άλλοι.

Μιας διοργάνωσης που εκτός από το αγωνιστικό της μέρος είχε την ευκαιρία να αναδείξει την πόλη της Λάρισας, να αναδείξει τις ομορφιές της και να την διαφημίσει σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας. Είναι χαρακτηριστικό πως στο πρωτάθλημα συμμετείχαν ομάδες από την Χίο, την Σύρο, την Κομοτηνή, το Αγρίνιο.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων δεν θα είχε την επιτυχία αυτή αν κάποιοι φορείς και συμπολίτες μας δεν εμπιστευόταν το όραμά μας.

Για τον λόγο αυτό ευχαριστούμε από καρδιάς τον Δήμο Λαρισαίων, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το ΕΑΚ Λάρισας. Τους διαιτητές Λάρισας και Καρδίτσας που σφύριξαν τα παιχνίδια του τουρνουά αφιλοκερδώς, όπως και τον σύνδεσμο κριτών μπάσκετ Λάρισας.

Ευχαριστούμε τον Ερυθρό Σταυρό Λάρισας που για μία ακόμη φορά με την εθελοντική του παρουσία έδωσε σιγουριά σε αθλούμενους και διοργανωτές, τους γιατρούς: Γιάννη Σαΐνη, Μάριο Ξηρομερίτη, Γιώργο Νάκα, Γιώργο Κομνό, Μάκη Φουρκιώτη και Μάκη Κουλούλα, που αφιλοκερδώς πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους.

Ιδιαίτερη μνεία θέλουμε να κάνουμε στους χορηγούς μας. Την επιχείρηση καφέ De tox, καφέ το Dante’s, το Barley, τον Δημήτρη Κοτρώτσιο και το μεζεδοπωλείο 12 ώρες και φυσικά τον πρόεδρο του ΓΣΛ Κώστα Δασταυρίδη που μας παραχώρησε το Palladium για την εκδήλωσή μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Πάρη Πετρά που μας εμπιστεύτηκε την διοργάνωση και τον Τέλη Παπαναστασίου που δούλεψε ασταμάτητα για την επιτυχία της.

Τέλος ένα ευχαριστώ στους Λαρισαίους που παρακολούθησαν τους αγώνες δίνοντας σε όλους τους συμμετέχοντες κουράγιο…

Για την οργανωτική επιτροπή

Νίκος Παπαϊωάννου (πρόεδρος)

Πέτρος Προβίδας (αντιπρόεδρος)

Αποστόλης Τριανταφύλλου (μέλος)