Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Απολογισμός και ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Γ.Σ.Σοφάδων με το κλείσιμο της φετινής σεζόν.

Με ανακοίνωση του ο Γ.Σ.Σοφάδων κάνει τον απολογισμό της  φετινής  χρονιάς που ολοκληρώθηκε και εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους όσους βοήθησαν στην εκπλήρωση των στόχων του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων έκλεισε τη χρονιά 2016-2017 συνεπής στην ανοδική πορεία που διαγράφει τα τελευταία χρόνια . Μια χρονιά ορόσημο για το Καρδιτσιώτικο μπάσκετ, οι Σοφάδες δήλωσαν παρών, κάνοντας ένα κλικ παραπάνω με τη συμμετοχή του Γ.Σ.Σ. στον τελικό του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ, την κατάκτηση της 1ης θέσης στην κανονική περίοδο και την συμμετοχή για δεύτερη συνεχόμενη περίοδο στα playoffsανόδου στην Γ' εθνική κατηγορία.

Η καθιέρωση πλέον του Γυμναστικού στις συνειδήσεις των Θεσσαλών, ως μια ανερχόμενη και συνάμα αξιόπιστη δύναμη, είναι αποτέλεσμα της επίπονης και επίμονης προσπάθειας πολλών ανθρώπων επί σειρά ετών.

Η αλλαγή νοοτροπίας ήταν το μεγάλο στοίχημα που κερδήθηκε για το Γυμναστικό τη χρονιά που πέρασε. Με το ερχομό στο σύλλογο, παικτών με υψηλή μπασκετική παιδεία και με τους «παλιούς» πιο ώριμους από κάθε άλλη φορά, ο Γ.Σ.Σ. προσπαθεί να χτίσει όπως αποδεικνύεται και από τα αποτελέσματα πάνω σε γερά θεμέλια.

Η διοίκηση του συλλόγου θέλει να εκφράσει δημοσίως ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή και στους παίχτες για το υπέροχο φετινό ταξίδι στα γήπεδα της Θεσσαλίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που με την παρουσία 300 ατόμων στο finalfour του Αλκαζάρ έδειξε ότι ο Γυμναστικός μπορεί να βασίζεται στην ανταπόκρισή του.

Το Δ.Σ. ήδη εργάζεται για την επόμενη μέρα στο σύλλογο. Πιστοί στο δόγμα της συλλογικότητας , ανοιχτοί σε προτάσεις και ιδέες για το μέλλον του συλλόγου.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Το Δ.Σ. του Γ.Σ.Σ."