Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Όταν ο Αστέρας Λάρισας συνάντησε τον ΠΑΟΚ!!!!!!!! (φωτορεπορτάζ)


Μεγάλη εκδρομή πραγματοποίησε ο Αστέρας Λάρισας το Σάββατο 1-4-2017 στην Θεσσαλονίκη , όπου με πολυάριθμη αποστολή αποτελούμενη από 45 αθλητές και 32 γονείς, παρουσία του προπονητή του κ Μίζιο Νάσο και του προέδρου του συλλόγου κ. Μπαζάκη Κων/νο, επισκέφτηκε το κλειστό μπάσκετ του ΠΑΟΚ στην Πυλαία, πραγματοποιώντας φιλικές αναμετρήσεις με 3 τμήματα ( junior-promini-mini) με τα αντίστοιχα τμήματα υποδομών του ΠΑΟΚ!!
Οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να δουν αλλά και να παίξουν στο περίφημο αυτό γήπεδο πολύ όμορφο και ανταγωνιστικό μπάσκετ αποκομίζοντας με αυτόν τον τρόπο πλούσιες εμπειρίες, βιώνοντας όμορφες στιγμές κερδίζοντας στο τέλος τα χειροκροτήματα όχι μόνο των δικών τους ανθρώπων αλλά και των υπόλοιπων παρευρισκομένων . 

Στην συνέχεια ξεναγήθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και έπειτα όλοι μαζί (αθλητές-γονείς-διοίκηση & προπονητής) συνέφαγαν σε εστιατόριο της περιοχής. Ο Αστέρας δίνοντας μεγάλη έμφαση στα τμήματα υποδομών θα συνεχίσει να προσφέρει στους αθλητές του εικόνες και παραστάσεις με απώτερο στόχο την βελτίωση των αθλητικών, πνευματικών αλλά και των ψυχικών τους δεξιοτήτων.