Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Ολοκληρώθηκε το "Α.Ο. Σουφλάρια Basketball Cup 2017".


ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ BASKETBALL CUP 2017
ΜΙΚΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ , ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ!

Με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία και εγκωμιαστικά σχόλια ολοκληρώθηκε για 2η συνεχή χρονιά το «ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ BASKETBALL CUP 2017», στο κλειστό γυμναστήριο του 14ου Γυμνασίου Λάρισας, στη συνοικία των Αγίων Σαράντα.

Νικητής του τουρνουά αγοριών γεννηθέντων το 2006 & 2007 αναδείχθηκε η ομάδα της Ακαδημίας Αθλημάτων Λάρισας, η οποία στον μεγάλο τελικό επικράτησε της ομάδας του ΑΟ Πυρσός Λάρισας με σκορ 46-30.Αντίστοιχα, στον μικρό τελικό του τουρνουά, η διοργανώτρια ομάδα του ΑΟ Σουφλάρια Λάρισας νίκησε την ομάδα του ΑΟ Κρόνος Τυρνάβου με σκορ 64-23.

Αναλυτικά η τελική κατάταξη:
1. Ακαδημία Αθλημάτων Λάρισας
2. AO Πυρσός Λάρισας
3. ΑΟ Σουφλάρια Λάρισας
4. ΑΟ Κρόνος Τυρνάβου

Οι διοργανωτές του τουρνουά θα ήθελαν να συγχαρούν όλα τα παιδιά για τις προσπάθειες που κατέβαλαν, καθώς και τον κόσμο που και τις δύο ημέρες κατέκλυσε τις κερκίδες του γηπέδου, χειροκροτώντας τους μικρούς αθλητές.
Πολλές ευχαριστίες αξίζουν επίσης στους εθελοντές του Παραρτήματος Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού της πόλης μας, για τις υπηρεσίες που προσέφεραν σε όλη τη διάρκεια των αγώνων όπως και στον διαιτητή Δημήτρη Καστώρη για την εθελοντική παρουσία του σε όλους τους αγώνες.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά, όπου ελπίζουμε με τον σχεδιασμό νέων δρώμενων να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών όλων των παρευρισκομένων.
Καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες!