Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Δηλώσεις παικτών , προπονητή και διοίκησης από την χθεσινή πρώτη της ΑΕΛ.


Παίκτες, προπονητής και διοίκηση έκαναν τις καθιερωμένες δηλώσεις ενόψει της ερχόμενης περιόδου, κατά την  χθεσινή πρώτη των «βυσσινί» .

 Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής.
Αντώνης Τσαγκάλης: «Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι του ονόματος της ομάδας για φέτος, θα γίνουν κι άλλες προσπάθειες ώστε το έμψυχο δυναμικό της ΑΕΛ να είναι γεμάτο. Μακάρι να είμαστε υγιείς και τυχεροί, για να κυλήσει όμορφα αυτή η χρονιά, ώστε τα παιδιά να μπορέσουν να αναδείξουν το ταλέντο τους. Διοικητικά, υπάρχουν όλες οι δυνατότητες να φτάσουμε ψηλά. Ο πρώτος στόχος της ομάδας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία, κι από εκεί και πέρα να κάνουμε ανάλογες εμφανίσεις του ονόματος της ΑΕΛ.
Οι στόχοι μπορούν να αλλάξουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά εμείς θα κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες για να είμαστε έτοιμοι και να κερδίσουμε το καλύτερο. Είναι μια ευτυχής συγκυρία που δύο ομάδες της Λάρισας αγωνίζονται στην Α2, όπως επίσης και ομάδες του νομού στη Β’ και τη Γ’ εθνική κατηγορία. Πιστεύω πως το μπάσκετ της Λάρισας θα ανθίσει και πάλι και θα επανέλθει στη θέση που του αξίζει».


Ο προπονητής της ΑΕΛ. 

Αβραάμ Παπαδόπουλος, δήλωσε: «Είναι ευχάριστο που τελικά ανεβήκαμε στην κατηγορία, ήταν μια χρονιά που ολοκληρώθηκε, έστω και αργά, με τον ιδανικό τρόπο. Ξεκινάει μια απαιτητική χρονιά σε επαγγελματική κατηγορία, αλλά εμείς έχουμε φιλοδοξίες και κίνητρο, ώστε να ανταπεξέλθουμε, με πολλή δουλειά και υπομονή. Θέλουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών, των δικών μας πρώτα απ’ όλα, παικτών και προπονητών, αλλά και της διοίκησης και του κόσμου που θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια. Ο γενικός στόχος είναι να εξελισσόμαστε κάθε χρονιά και να γινόμαστε καλύτεροι. Τα αποτελέσματα έρχονται μέσα από τη δουλειά. Το πρωτάθλημα θα είναι σκληρό, υπάρχουν προπονητές και παίκτες που έχουν διαγράψει μεγάλη πορεία στην κατηγορία, στοιχείο στο οποίο πρέπει να προσαρμοστούμε, ώστε να φανούμε πιο έτοιμοι, μέσα από την περίοδο της προετοιμασίας».

Παίκτες
    Απόλλων Δεληγεώργης                    Αλέξανδρος Κουβελάς
 

     Γιάννης Παπαχρήστος                      Κώστας Σαριμπαλίδης
 

      Γιάννης Σταμπουλής                            Νίκος Τσούτσος
 

Νίκος Τσούτσος: «Η κατηγορία φέτος θα είναι τελείως διαφορετική από την περσινή. Ο στόχος επετεύχθη, η ομάδα ανέβηκε στην Α2 εθνική κατηγορία, η πόλη χρειάζεται μία ομάδα σε υψηλό επίπεδο. Φέτος θέλουμε να κάνουμε μία καλή προετοιμασία, να είμαστε υγιείς, και να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας. Σαφώς, ο δρόμος δε θα είναι εύκολο, όπως αυτό φαίνεται και από την ενίσχυση των άλλων ομάδων. Αν εξαιρέσουμε δύο ομάδες οι οποίες φαίνεται πως πάνε για άνοδο, όλες οι υπόλοιπες θα κυνηγήσουν τη σωτηρία».

Γιάννης Παπαχρήστος: «Είναι τιμή για μένα που επέστρεψα στην ομάδα. Το σημαντικό είναι να έχουμε σωματική και ψυχική υγεία και ηρεμία, για να δουλέψουμε αυτό το μήνα που έμεινε μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ώστε να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που θα κάνει μια αξιόλογη πορεία».

Κώστας Σαριμπαλίδης: «Εύχομαι το πιο σημαντικό πράγμα που υπάρχει στον αθλητισμό, υγεία και τα υπόλοιπα θα βρεθούν μέσα από τη δουλειά. Η ομάδα κράτησε τον περσινό κορμό, κάτι που είναι πολύ σημαντικό και με τις προσθήκες που έγιναν θα δουλέψουμε σκληρά όπως και τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε σε μεγάλο βαθμό».
Απόλλων Δεληγεώργης: «Όλα τα παιδιά θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Μέσα από την πολλή δουλειά σε όλη τη χρονιά, αλλά κυρίως την περίοδο της προετοιμασίας, θα είμαστε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Το πρωτάθλημα, μετά την αναδιάρθρωση, θα είναι καλύτερο, καθώς θα υπάρχουν δυνατές ομάδες σε δυνατότερους αγώνες, οπότε κάθε ομάδα θα πρέπει να καταβάλλει ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια κατά τη διάρκεια της χρονιάς».

Γιάννης Σταμπουλής: «Είμαστε μια καινούρια ομάδα σε μια δύσκολη κατηγορία, διαφορετική από τη Β’. Το θετικό είναι ότι είμαστε νέα παιδιά με όρεξη να γίνουμε ομάδα ικανή να πετύχει τους στόχους μας».

Αλέξανδρος Κουβελάς: «Η Α2 είναι μια πολύ δυνατή κατηγορία, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στις προπονήσεις. Θα δώσουμε όλα τα παιδιά το 100% για να πετύχουμε το στόχο μας».
http://www.rockngoal.com.gr/