Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Επιστολή των αθλητών του Γ.Σ. ΦΥΛΛΟΥ στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΣΚΑΘ


ΠΡΟΣ: Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΣΚΑΘ (ΚΕΔ/ΕΣΚΑΘ)

Με αφορμή τα γεγονότα που συνέβησαν στον αγώνα Γ.Σ.ΦΥΛΛΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ -ΠΕΛΑΣΓΟΙ ΜΕΓ. ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ για το πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ και το σοβαρό τραυματισμό του αθλητή της ομάδας μας, οι παίκτες του συλλόγου πήραμε την απόφαση να σας κοινοποιήσουμε την παρούσα επιστολή.

Κύριοι
Πιστεύουμε ειλικρινά ότι οι αγώνες πρέπει να κρίνονται από την αντικειμενική και ίση μεταχείριση και των δυο αγωνιζόμενων ομάδων. Γνωρίζουμε και καταλαβαίνουμε ότι θα υπάρξουν αγώνες όπου κάποια από τις δύο ομάδες θα αδικηθεί, αναγνωρίζοντας το δικαίωμα στους διαιτητές να βρίσκονται σε κακή διαιτητική ημέρα. Δυστυχώς όμως στον αγώνα του Σαββάτου (29-10-2016) ζήσαμε μοναδικές στιγμές. Οι διαιτητές κ.ΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ- κ.ΦΑΣΟΥΛΑΣ από τα Τρίκαλα κατάφεραν με την συνολική τους στάση και με τις αποφάσεις τους να χάσουν πλήρως τον έλεγχο του αγώνα, άφησαν το σκληρό παιχνίδι ανεξέλεγκτο χωρίς καμία προστασία προς του παίχτες, με αποτέλεσμα να υπάρξει σοβαρός τραυματισμός αθλητή. Δεν θα αναφερθούμε σε περαιτέρω λεπτομέρειες και γεγονότα, ούτε θα θέσουμε ερωτήματα ποιος είναι υπεύθυνος να κρίνει και με ποιον τρόπο τους συγκεκριμένους διαιτητές.
Εμείς οι παίκτες του Γ.Σ. ΦΥΛΛΟΥ δεν ανεχόμαστε να μπαίνουμε στο γήπεδο σαν πρόβατα για σφαγή .Μη μας τιμωρείτε έτσι γιατί αγαπάμε το μπάσκετ.
ΖΗΤΑΜΕ να παρέμβετε να εφιστήσετε την προσοχή στους διαιτητές, ώστε γεγονότα όπως τα παραπάνω να μην επαναληφθούν. Σεβαστείτε την προσπάθεια που καταβάλλουν όλες οι ομάδες του πρωταθλήματος παρά τις οικονομικές δυσκολίες. 

Με τιμή
Οι αθλητές του Γ.Σ. ΦΥΛΛΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ


Υ.Γ Δεν θα μπούμε στον πειρασμό να ζητήσουμε την εξαίρεση των συγκεκριμένων διαιτητών από τους υπολοίπους αγώνες της ομάδας μας. Επιπλέον επιθυμούμε να συνεχιστεί ο αγώνας με τους ίδιους διαιτητές (έχουν ήδη τακτοποιηθεί οικονομικά) όποτε εσείς κρίνετε ότι είναι εφικτό .