Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Τρίκαλα BC Aries - ΠΑΟΚ 84-73 (Basket League) Δηλώσεις

 

Τα Τρίκαλα BC Aries παίζοντας εκπληκτικό μπάσκετ απο την αρχή μέχρι το τέλος δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στον ΠΑΟΚ και πέτυχαν μία σημαντική νίκη με 84-73 επί του δικέφαλου του Βορρά!!! Κορυφαίος ο Σωτήρης Μανωλόπουλος που πέτυχε 23 πόντους με 7 στα 10 τρίποντα ενώ εξαιρετικοί ήταν και όλοι όσοι έπαιξαν και βοήθησαν την ομάδα να φτάσει στην σπουδαία νίκη.

Τρίκαλα BC Aries - ΠΑΟΚ..........84-73
Τα δεκάλεπτα: 26-20, 45-34, 61-46, 84-73.
Τρίκαλα BC Aries: (Καστρίτης)Κάφεϊ 7, Μπιρούτα 13, Τσαγκαράκης 14 (4), Μπάρλοου 9 (3), Χότον 2, Μανωλόπουλος 23 (7), Λίποβι 8 , Άτιτς 6, Πουλιανίτης, Καλλές 2, Βαρυτιμιάδης.
ΠΑΟΚ(Μαρκόπουλος): Χρυσικόπουλος 9 (1), Κόνιαρης 7 (1), Τέιλορ, Γλυνιαδάκης 4, Σάιμπερτ 16 (3), Τσόχλας 3, Μιλιένοβιτς 8, Καραμανώλης, Καμάρας, Μπράιαντ 14 (1), Κλάντον 12.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γιάννης Καστρίτης (Τρίκαλα BC Aries): «Σίγουρα πρόκειται για μια σημαντική νίκη για την ομάδα, κάθε νίκη είναι σημαντική στην Basket League, πόσο μάλλον όταν κερδίζεις έναν τέτοιο σπουδαίο αντίπαλο σαν τον ΠΑΟΚ. Για μας είχε μεγάλη αξία γιατί ήρθε μετά από μακρά περίοδο δύσκολων συνθηκών με τραυματισμούς, άσχημα αποτελέσματα με μεγάλες διαφορές που μας είχαν στοιχίσει ψυχολογικά. Συγχαρητήρια στα παιδιά που έδειξαν από την αρχή ότι το ήθελαν το παιχνίδι και πήραν τον έλεγχο των ριμπάουντ και του ρυθού. Πολλά συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου για την προετοιμασία και το διάβασμα του αγώνα. Πολλά ευχαριστώ στον κόσμο, σίγουρα δεν είμαστε όσο κακή ομάδα φάνηκε μετά τα κακά αποτελέσματα, και σίγουρα δεν είμαστε και τόσο καλή ομάδα μετά την νίκη. Στόχος μας να γίνουμε ομάδας όσο πιο νωρίς, όσο έχουμε υγεία να σκύβουμε το κεφάλι και να δουλεύουμε. Πολλά ευχαριστώ και στον κόσμο ο οποίος μας στήριξε και σήμερα».

Σωτήρης Μανωλόπουλος (Τρίκαλα BC Aries): «Από την στιγμή που η Λευκάδα κέρδισε τον ΠΑΟΚ έπερπε και εμείς να κάνουμε κάτι ανάλογο. Ο ΠΑΟΚ ήταν κουρασμένος, εμείς δουλέψαμε καλά μέσα στην εβδομάδα καιθέλαμε την νίκη. Παίξαμε καλά για μεγάλο διάστημα, κάτι που δεν κάναμε στα πρώτα παιχνίδια. Ο πρώτος γύρος είναι δύσκολος, θέλει μπασκετικό μυαλό και υπομονή για να είμαστε στο τέλος όπως πρέπει».

Σούλης Μαρκόπουλος(ΠΑΟΚ): «Δεν μπήκαμε καθόλου στο πνεύμα του αγώνα. Από την αρχή οι αποφάσεις μας οι επιθετικές ήταν λάθος στα αμυντικές είχαμε ολιγωρία με αποτέλεσμα να δώσουμε ευκαιρίες στην αντίπαλη ομάδα και να πάρει μία αρκετή εύκολη νίκη. Ήταν Χείριστη εμφάνιση, καμία δικαιολογία από τον πρώτο έως τον τελευταίο, τα παιχνίδια δεν κερδίζονται με τις φανέλες αλλά από αυτούς που μάχονται. Είχαμε λάθος επιλογές στην επίθεση αλλά και ολιγωρία στην άμυνα. Δεν διαβάσαμε καθόλου το παιχνίδι στην επίθεση και στην άμυνα . Άλλα συμφωνήσαμε να κάνουμε και άλλα κάναμε».

Λίνος Χρυσικόπουλος (ΠΑΟΚ): «Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα για την νίκη τους, ήταν μία πολύ δύσκολη νύχτα για μας. Δεν ανταποκριθήκαμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, σε όλο το ματς κυνηγούσαμε, δεν υπήρξε ούτε μία φάση που να κερδίσαμε. Εχουμε όμως αγώνα μπροστά μας σε δύο μέρες και πρέπει να συγκεντρωθούμε για το επόμενο παιχνίδι».

http://www.trikalabc.gr/