Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Έναρξη προπονήσεων off – season αθλητών μπάσκετ


Η πρώτη ολοκληρωμένη προετοιμασία off – season αθλητών μπάσκετ στην πόλη μας είναι γεγονός!

Η προετοιμασία θα διαρκέσει δυο βδομάδες και οι προπονήσεις που θα είναι 20 συνολικά, θα είναι διπλές καθημερινά ( μία το πρωί και μία το απόγευμα ).

Η πρωινή θα αφορά το μπασκετικό κομμάτι, θα έχει διάρκεια μια ώρα και θα αποτελείται από κλειστά γκρουπ 6 ατόμων. ( Θα πραγματοποιηθεί σε κλειστό γήπεδο μπάσκετ που θα ανακοινωθεί εντός των ημερών ) .Η προπόνηση θα εστιάζει σε συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε αθλητή ξεχωριστά με πολλές επαναλήψεις αλλά και υψηλή ένταση.

Οργανωτής του μπασκετικού προγράμματος ο assistant coach του Ολυμπιακού Πειραιώς Βαγγέλης Κουτσοκέρας σε συνεργασία με τον προπονητή του Κεραυνού Λάρισας Αντώνη Πάκα.

Η απογευματινή προπόνηση αφορά τη βελτίωση της αθλητικής ικανότητας και θα πραγματοποιείται στο αθλητικό κέντρο Vmax ( Θεοφράστου 103 ) η οποία θα έχει διάρκεια 45 λεπτών, πάλι σε γκρουπ των 6 ατόμων – αντίστοιχα με τα πρωινά.

Η προπόνηση θα εστιάζει  στις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε αθλητή.Ο αριθμός συνολικά των αθλητών που μπορούν να συμμετάσχουν είναι μέχρι 24. ( Στόχος  είναι να δημιουργηθούν 4 γκρουπ των 6 ατόμων ).

Απαραίτητη προϋπόθεση για τους αθλητές είναι να έχουν συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας τους.

( Οι ημερομηνίες πραγματοποίησης των προπονήσεων θα ανακοινωθούν εντός των ημερών )

Τα τηλέφωνα τα οποία μπορείτε να επικοινωνείτε για δηλώσετε συμμετοχή είναι:
6951849612 – Παπάς Βαγγέλης
6983453632 – Πάκας Αντώνης


Και στο email:
vaggelispapas@gmail.com

ΠΗΓΗ: http://www.vmax.gr/