Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Ατλάντα Χοκς: “Παρακολουθούμε στενά τον Αγραβάνη”


Ο τζένεραλ μάνατζερ των Ατλάντα Χοκς, Ουές Ουίλκοξ, παραχώρησε συνέντευξη στην “Atlanta Journal-Constitution”, στην οποία αναφέρθηκε στον φόργουορντ του Ολυμπιακού, Δημήτρη Αγραβάνη που έχει επιλεχθεί από τα “γεράκια” στο Νο 58 του ντραφτ το 2015.

Ο Ουίκοξ ανέφερε πως οι Χοκς παρακολουθούν την εξέλιξη του Αγραβάνη, γνωρίζουν το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και τόνοισε πως δεν υπάρχει ακριβές χρονοδιάγραμμα κλήσης του παίκτη από στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

“Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες, προκειμένου να τον γνωρίσουμε καλύτερα ως παίκτη. Σεβόμαστε απόλυτα το πρόγραμμα του Ολυμπιακού και γνωρίζουμε πως οι δύο πλευρές δεσμεύονται με συμβόλαιο. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός χειρίζεται έναν παίκτη που εκτιμούμε. Δεν υπάρχει πάντως συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για το πότε θα τον καλέσουμε στην Ατλάντα”.

Επίσης μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον σημαντικό ρόλο του ερυθρόλευκου φόργουορντ στον τίτλο που κατέκτησε ο Ολυμπιακός έναντι του Παναθηναϊκού.

“Ο Δημήτρης έπαιξε σημαντικό ρόλο στον Ολυμπιακό, βοηθώντας την ομάδα του να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Τον παρακολουθούμε στενά κι έχουμε μιλήσει με τους προπονητές του. Προς το παρόν παρακολουθούμε τα παιχνίδια του. Κάνει καλή δουλειά μέχρι στιγμής και τελείωσε πολύ δυνατά τη σεζόν”.

ΠΗΓΗ: http://www.eurohoops.net/