Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Ο.Σ.Ε.Κ.Κ.:Ο Μπαλογιάννης στον Μέγα Αλέξανδρο


Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε στη Ρόδο το 19ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο, το πιο αμφίρροπο και σίγουρα το πιο εντυπωσιακό της ιστορίας. Οι ομάδες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα (στην πλειοψηφία τους) ήταν πολύ ανταγωνιστικές και ήταν εμφανείς οι προσπάθειες που έκαναν, να δουλέψουν σε επαγγελματικό επίπεδο.

Έχουμε κατ’ επανάληψη σημειώσει πως το μπάσκετ των αρτιμελών και το μπάσκετ σε αγωνιστικό αμαξίδιο είναι ένα και ως ένα πρέπει να το αντιμετωπίζουμε. Η παρουσία αθλητών και γενικότερα ανθρώπων που έχουν διαπρέψει στο μπάσκετ των αρτιμελών, στο πρωτάθλημα τηςΟΣΕΚΚ, έρχεται απλά για να το επιβεβαιώσει. Αλλά και να κάνει καλύτερο το πρωτάθλημά μας, καθώς κουβαλούν εμπειρίες και εικόνες υψηλού επιπέδου.

Η ανακοίνωση από τον Μέγα Αλέξανδρο πως προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει ο Γιώργος Μπαλογιάννης, με άμεσο συνεργάτη τον Μπάμπη Δρακουλίδη, εξέπληξε θετικά τους φίλους του αθλήματος.

Είναι τιμή για το χώρο η παρουσία αθλητών με την προσωπικότητα του Γιώργου Μπαλογιάννη, είναι κέρδος και όφελος για όλους όσους συμμετέχουν στο πρωτάθλημά μας. Η εμπειρία και οι εικόνες που… κουβαλά και θα επιχειρήσει να μεταδώσει στα παιδιά του Μ. Αλέξανδρου, δεν θα κάνουν πιο ανταγωνιστική την ομάδα του Άγγελου Διμπιτούζη και των συμπαικτών του, αλλά κι όλα τα σωματεία.

Η απήχηση που είχε η “είδηση” από site και εφημερίδες πρώτης γραμμής, δείχνει πως παρουσίες όπως αυτή του Μπαλογιάννη μόνο καλό κάνουν. Καλώς ήρθες, λοιπόν, Γιώργο στην “οικογένειά” μας.

ΠΗΓΗ:http://osekk.gr/