Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Αναγέννηση Καλοχωρίου: Οι λόγοι της μη συμμετοχής στον προγραμματισμένο αγώνα στη Σκόπελο

Η Αναγέννηση Καλοχωρίου  με επίσημη ανακοίνωση αναφέρεται στους λόγους που δεν  επέτρεψαν την ομάδα να κατέβει στον αγώνα του πρωταθλήματος της Β΄ΕΣΚΑΘ στην Σκόπελο, με την ελπίδα να βρεθεί κάποια λύση που θα βοηθήσει το πρωτάθλημα και όλα τα σωματεία.


Η ανακοίνωση:
«Με αφορμή το γεγονός ότι η ομάδα μας δεν προσήλθε στο χθεσινό αγώνα με την ομάδα της Σκοπέλου για το πρωτάθλημα της Β ΕΣΚΑΘ, αγώνας ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για να διεξαχθεί στο νησί των Σποράδων θα θέλαμε να ενημερώσουμε επίσημα για τους λόγους οι οποίοι μας απέτρεψαν από την συμμετοχή στον αγώνα και να επισημάνουμε κάποια πράγματα.

Επειδή είμαστε επαγγελματίες στις εργασίες μας και ερασιτέχνες στο Μπάσκετ θεωρούμε απαράδεκτο το πλαίσιο στο οποίο θα διεξαγόταν ο αγώνας ακόμα και για τη Β ΕΣΚΑΘ.

Λόγω των δρομολογίων των πλοίων (άφιξη στη Σκόπελο στις 12:10 κ αναχώρηση από Σκόπελο στις 14:00) θα έπρεπε ή να διακινδυνεύσουμε κάποιο τραυματισμό λόγω ανύπαρκτου χρόνου για προθέρμανση, δίχως ανάπαυλα για ημίχρονο, και ενδεχομένως να απουσιάσουμε τη Δευτέρα από τις εργασίες μας μη προλαβαίνοντας το πλοίο εάν το ματς οριζόταν Κυριακή ή να διανυκτερεύσουμε στην Σκόπελο απουσιάζοντας από τις εργασίες μας για ορισμό του αγώνα το Σάββατο. Σε όλα αυτά να επισημάνουμε ότι το κόστος είναι υπέρογκο καθώς υπερβαίνει το κόστος των υπολοίπων αγωνιστικών αθροιστικά.

Ελπίζουμε να βρεθεί κάποια λύση ώστε να βοηθηθεί η ομαλή λειτουργία του πρωταθλήματος, καθώς και τα υπόλοιπα σωματεία και η βαθμολογία να διαμορφώνεται εντός των παρκέ.»

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. της Αναγέννησης Καλοχωρίου