Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Πρώτη και αήττητη η Ανόρθωσις Βόλου στη Β΄ΕΣΚΑΘ


6 στα 6, μόνη πρώτη, μόνη αήττητη ομάδα η ΑΝΟΡΘΩΣΗ.

Πολύ δυνατά ξεκίνησε το παιχνίδι η Ανόρθωση που πήρε από νωρίς διψήφια διαφορά με το πρώτο δεκάλεπτο να κλείνει με 19-9. Με δυο όμως καταιγιστικά δεκάλεπτο (3ο και 4ο) και με επιμέρους σκορ 37-9 στο 30ο λεπτό το ταμπλό έδειχνε 56-18.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο αγωνίσθηκαν μόνο έφηβοι ενώ το τελικό 73-28 αποτυπώνει και τη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων.

Η ομάδα της Χάλκης έκανε φιλότιμη προσπάθεια όμως οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε πολύ καλή μέρα μη αφήνοντας περιθώρια στους φιλοξενούμενους για κάτι καλύτερο.

Κορυφαίοι για του γηπεδούχους οι νεαροί Κουκουράβας, Φιλίππου και Χριστοδούλου ενώ για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Σταθάκος με 9 πόντους. Ο προπονητής της Ανόρθωσης προφύλαξε στο δεύτερο ημίχρονο τους έμπειρους Συλεόπουλο και Καρακώστα που αντιμετωπίζουν μικροτραυματισμούς ενώ μοίρασαν το χρόνο και στους υπόλοιπους νεαρούς παίχτες που έδειξαν πολύ όρεξη και συγκέντρωση αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ότι υπήρχε τριάδα διαιτητών, μεταξύ αυτών ο καθηγητής διαιτησίας κ. Κώστας Κορομηλάς, ο ανερχόμενος Ζαχαρής (Α1) και ο νεαρός Καγιόπουλος.

Οι γηπεδούχοι εξέφρασαν  την ικανοποίηση τους για την παρουσία των συγκεκριμένων διαιτητών,  καθώς από αυτούς και την εμπειρία τους , μόνο να κερδίσουν έχουν οι νεαροί παίχτες της ομάδας.
Επίσης ευχαριστούν την ομάδα του Ηρακλή Χάλκης που δέχθηκαν και μεταφέρθηκε ο αγώνας Κυριακή απόγευμα, ώστε να προλάβει να επιστρέψει και να είναι παρών ο Βολιώτης προπονητής που απουσίαζε εκτός Βόλου για επαγγελματικούς λόγους..

Ανόρθωσις Βόλου - Ηρακλής Χάλκης  73-28
Δεκάλεπτα: 19-09, 36-12, 56-18, 73-28.
Διαιτητές:Κορομηλάς - Ζαχαρής - Καγιόπουλος
Ανόρθωσις Βόλου(Καπουρνιώτης):Γαβρινιώτης, Ανδρέογλου 4(1), Κουκουράβας 13(1), Χριστοδούλου 12, Ακριβόπουλος, Ζαρνακούπης, Ζουρνατζής 1, Συλεόπουλος 6, Σιμώτας 9, Φιλίππου 20, Καρακώστας 8(1).
Ηρακλής Χάλκης (Βαφειάδης): Γουτσαμπελούλης, Λάππας, Βαφειάδης 4, Κουρέλης 6, Ντάνος 1, Ραμνιώτης 1, Σταθάκος Ε. 9, Μποτσαρόπουλος 3, Σταθάκος Δ. 2, Καραμούστος.