Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Γεωργία Γρηγοροπούλου: «Είχαμε μόνο μια ευκαιρία»


Η Γεωργία Γρηγοροπούλου είναι από τις παίκτριες που έχουν κάνει ένα βήμα μπροστά σε αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 Β’ Κατηγορίας στο Μαυροβούνιο.



Ψηλή, αλλά και ικανή να ακολουθήσει τον αντίπαλο της έχει προσφέρει σημαντικές βοήθειες και λύσεις. Και στο τέλος σήμερα μετά τη νίκη επί της Σλοβενίας, το πανηγύρισε με τις συμπαίκτριές της: «Ναι, νιώσαμε πολύ ωραία, γιατί ήταν ένα παχνίδι που είχαμε μόνο μία ευκαιρία. Ξέραμε πως το αξίζαμε. Και το πιστεύαμε από την αρχή. Δεν θέλαμε να δώσουμε στον αντίπαλο από την αρχή την ιδέα πως μπορεί να μας νικήσει. Θέλαμε να «καθαρίσουμε» τον αγώνα να μην υπάρχουν αμφιβολίες».

Ακολουθεί πια η Φινλανδία: «Είναι μια ομάδα την ξέρουμε πάνω κάτω. Έχουμε παίξει τέσσερις φορές στην προετοιμασία, έχουμε νικήσει και τις τέσσερις, αλλά δεν είναι κάτι που μας καθησυχάζει. Δεν πρόκειται να μπούμε «χαλαρά». Θα μπούμε και πάλι δυνατά και να κοιτάξουμε να πετύχουμε το στόχο μας».

Για την ίδια είναι το πρώτο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και δείχνει να το απολαμβάνει και να το χαίρεται: «Ήμουν και στην Εθνική Παγκορασίδων, αλλά αυτό δεν μπορεί να συγκριθεί. Είναι μοναδική εμπειρία, γιατί έχουμε ένα κοινό στόχο όλες και μπορούμε να τον πετύχουμε φέτος. Θα είναι η χρονιά της ανόδου μας».