Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Με νέα φανέλα προθέρμανσης από την «ΚΟΥΜΠΑΡΕΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ» ο Απόλλων Καρδίτσας!

Νέες φανέλες προθέρμανσης απέκτησε η αντρική ομάδα του Απόλλωνα Καρδίτσας για τις ανάγκες των φετινών επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Οι μπλούζες «warm up», που φορούν οι αθλητές κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης πριν από κάθε αγώνα, έκαναν ήδη την εμφάνισή τους στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας για την τρέχουσα σεζόν και στο σπουδαίο διπλό απέναντι στην ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 3ης «στροφής» του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Τα warm ups, με ιδιαίτερη αίσθηση άνεσης και διαπερατότητα αέρα είναι μία ευγενική προσφορά της Κατασκευαστικής Εταιρείας «Κουμπαρέλος», που ήδη από την περασμένη αγωνιστική χρονιά βρίσκεται στο πλευρό του αντρικού τμήματος.

Η «ΚΟΥΜΠΑΡΕΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ» ασχολείται ενεργά με τον τομέα των κατασκευών από το 1980. Ο Απόστολος Κουμπαρέλος απέκτησε την πρώτη εμπειρία στον κλάδο των κατασκευών στο Ιράν, στη μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία της εποχής «Σκαπανεύς», η οποία δραστηριοποιείτο εκεί.

Με την ίδρυση της, η «ΚΟΥΜΠΑΡΕΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ» δραστηριοποιείτο αρχικά στον τομέα των δημόσιων υποδομών, ενώ τη δεκαετία του ’90, η εταιρεία επεκτάθηκε και στα ιδιωτικά έργα, ακολουθώντας συνεχώς ανοδική πορεία. Πλέον, την εταιρεία στελεχώνουν και οι υιοί Γιώργος Κουμπαρέλος – πολιτικός μηχανικός Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. και Νίκος Κουμπαρέλος – πολιτικός μηχανικός Ε.Μ.Π., M.Sc.

Με απαρέγκλιτη φιλοσοφία την παράδοση ολοκληρωμένων έργων, από το σχέδιο και την μελέτη μέχρι την επίβλεψη και την κατασκευή, γρήγορα, αξιόπιστα και σε προσιτές τιμές, στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει υψηλών προδιαγραφών μελέτες, κατασκευές και κατοικίες με το κλειδί στο χέρι!

Ο Απόλλων Καρδίτσας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την «ΚΟΥΜΠΑΡΕΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ» (Κουμουνδούρου 73, Καρδίτσα) και προσωπικά τον Γιώργο Κουμπαρέλο για την ευγενική χορηγία και τη συνεισφορά του, ώστε η αντρική ομάδα να ανταπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις της σεζόν.