Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Η Malliaris Professional ΑΕ χορηγός του Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ

Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με την Malliaris Professional, ως χορηγός της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.


Η συμπόρευση με τη Malliaris Professional, την κορυφαία εταιρεία που παροχής λύσεων για επαγγελματίες. Σε ένα κλάδο όπου σημειώνονται τα μεγαλύτερα ποσοστά απασχόλησης που αφορά τον τομέα του τουρισμού και της εστίασης, η συνεργασία με επαγγελματίες και αξιόπιστους προμηθευτές εξοπλισμού εστίασης και πλυντηρίων ιματισμού παίζει καθοριστικό ρόλο.

Η «Α. Μαλλιάρης ΑΕΒΕ» ιδρύθηκε το 1969 στην Θεσσαλονίκη από τον κ. Αντώνη Μαλλιάρη και συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της με τους Υιούς Αθανάσιο και Χαρίση Μαλλιάρη. Είναι μια από τις πρώτες εταιρείες στην ελληνική αγορά εισαγωγής ανταλλακτικών για οικιακές συσκευές. Από το 1998 αποτελεί και τον κύριο και βασικό αντιπρόσωπο της Electrolux Professional, έναν ηγέτη στον κλάδο της κατασκευής επαγγελματικών συσκευών εστίασης και πλύσης Ιματισμού. 

Συνεργάζεται με επιχειρήσεις κάθε κλίμακας επαγγελματίες συμπεριλαμβάνοντας ξενοδοχεία, εστιατόρια και αλυσίδες εστιατορίων, caterings, κτίρια γραφείων, εκπαιδευτικά και νοσοκομειακά ιδρύματα, τεχνικές εταιρείες, casinos. Αναλαμβάνει μελέτες για την οργάνωση των τμημάτων εστίασης και πλύσης ιματισμού όπως και την τεχνική υποστήριξη του επαγγελματικού εξοπλισμού. Ο ενθουσιασμός τους, ο επαγγελματισμός τους για αυτό που κάνουν φαίνεται από την πρώτη επαφή.

Αποτελεί βασικό αντιπρόσωπο της Repa Group για όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, παρέχοντας περισσότερα από 70.000 ανταλλακτικά επαγγελματικών συσκευών.

Η Α. Μαλλιάρης ΑΕΒΕ έχει υιοθετήσει πέντε άξονες στους οποίου εργάζεται για την της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρει στους συνεργάτες της:

Αξιοπιστία: Η ικανότητα να παρέχει την υποσχόμενη εξυπηρέτηση με ακρίβεια και σταθερότητα σε ορισμένο χρονικό διάστημα.

Ανταπόκριση: Η άμεση εξυπηρέτηση και η προθυμία του προσωπικού για την εξυπηρέτηση με ταχύτητα και ευελιξία

Εγγύηση: Η ικανότητα του προσωπικού, εφοδιασμένο με γνώσεις, αυθόρμητα και φερεγγυότητα.

Ταύτιση: Το ενδιαφέρον του προσωπικού και η κατανόηση για κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Τεχνολογία αιχμής: Σε συνδυασμό με δεξιότητες που αποτυπώνονται στην εξυπηρέτηση των πελατών και δημιουργούν θετικές εμπειρίες.