Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

LEONTAS SAITIS eco-line το μεγάλο ερωτηματικό της επόμενης ημέρας !


Μια εντελώς διαφορετική ομάδα με πολλούς νέους παίκτες θα παρουσιαστεί ο LEONTAS SAITIS eco-line τη φετινή χρονιά.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:
«Το καλοκαίρι είχαμε επτά αποχωρήσεις παικτών ο καθένας για διαφορετικούς λόγους.

Συγκεκριμένα αποχώρησε από τον σύλλογο μας ο Γιάννης Κασαπίου όπου τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στην γενέτειρα του την Α.Ε. Σαντορίνης.
Ο Νίκος Αναγνώστου κατηφόρησε στην Αθήνα στην Α.Ε.Αχιλλέας.
Ο Βαγγέλης Μητραλής παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στον Γ.Σ.Φαλάνης.

Το μεγάλο hot όνομα που έπαιζε για πολλές ομάδες της Α1 αλλά και Γ’ Εθνικής το φετινό καλοκαίρι δεν ήταν άλλο από τον Άλεξ Νουρτσελλάρι, που ενώ αρχικά συμφώνησε να συνεχίσει στην ομάδα μας προτίμησε να δοκιμάσει τις δυνατότητες του στη μεγαλύτερη κατηγορία της ΕΣΚΑΘ και θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στον Κεραυνό Λάρισας κάτι που έγινε σεβαστό από τη διοίκηση μιας και τα ανταλλάγματα ήταν ικανοποιητικά για τον σύλλογο.

Επίσης ο Κώστας Γκάνας και Θοδωρής Μουζάκης θα υπηρετήσουν την στρατιωτική τους θητεία, και τέλος ο νεαρός Γιώργος Κρητικός μετακόμισε στη Θες/νίκη για τις σπουδές του.

Η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή πραγματοποίησε έως τώρα 11 προσθήκες νέων παικτών χωρίς να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο για άλλες δύο μεταγραφές λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος.

Έτσι λοιπόν το φετινό νέο και ταλαντούχο ρόστερ, εκτός από ποιοτικό είναι και αρκετά γεμάτο κάτι που σημαίνει πως ο προπονητής θα πονοκεφαλιάζει ενίοτε ευχάριστα για τον καταρτισμό της 12άδας.

Το μεγάλο στοίχημα λοιπόν είναι να δεθούν οι νέοι παίκτες μεταξύ τους και μαζί με τους παλιούς να δημιουργήσουν ένα δεμένο σύνολο παίζοντας όμορφο μπάσκετ στοχεύοντας να τερματίσουν στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν όλα τα ονόματα των νεοαποκτηθέντων παικτών.

Η διοίκηση του σωματείου ευχαριστεί όλους τους παίκτες που τίμησαν τη φανέλα του ΛΕΟΝΤΑ τα τελευταία χρόνια και τους εύχεται υγεία και να πετύχουν τους στόχους τους με τις νέες τους ομάδες.

Επίσης η διοίκηση του σωματείου ευχαριστεί όλα τα εμπλεκόμενα σωματεία για την αρμονική και ξεκάθαρη συνεργασία κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου προς όφελος όλων των αθλητών.

Καλή αγωνιστική σεζόν σε όλα τα σωματεία της ΕΣΚΑΘ.»