Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

Τεχνικός διευθυντής στην ακαδημία της Ανόρθωσης ο Σπύρος Στρατίκης.

Ο Σπύρος Στρατίκης θα είναι ο υπεύθυνος των προπονητών της ακαδημίας της Ανόρθωσης.

Ο Στρατίκης από τους προπονητές και η Τόνια Νταοπούλου από την διοίκηση αναλαμβάνουν την οργάνωση-διοίκηση της ακαδημίας της Ανόρθωσης που ήδη αριθμεί 150 μικρούς αθλητές-τριες που  συνεχώς αυξάνονται καθώς ο σύλλογος συμμετέχει με αντίστοιχες ηλικιακές ομάδες σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ.

Ο Στρατίκης γεννήθηκε στα Τρίκαλα, είναι απόφοιτος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση και είναι μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης και κάτοχος διπλώματος προπονητή Α’ κατηγορίας.

Ασχολείται με την προπονητική από το 2004 ενώ στο παρελθόν έχει εργασθεί στους Ίκαρους Τρικάλων(2004-2005), στην ακαδημία κοριτσιών της Νίκης Βόλου(2010-12), στο ανδρικό της Νίκης Βόλου(Β’ Εθνικής-2013-14 & 2019-2020), στον Αιολικό Βόλου(2016-17), στον Γ.Σ Αγριάς(Γ’ Εθνικής 2022-23) ενώ μέχρι πρότινος ήταν υπεύθυνος της ακαδημίας του Γ.Σ Αγριάς (2021-2024).

Η διοίκηση της Ανόρθωσης δίνει μεγάλο βάρος στην ακαδημία αφού από εκεί μπορούν να αναδειχθούν αθλητές που στο μέλλον θα πλαισιώνουν τόσο την ανδρική ομάδα που αγωνίζεται στην NATIΟNAL LEAGUE 2 αλλά και την γυναικεία που αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία. Επίσης, φέτος ο σύλλογος που έχει ως βασική αρχή το μότο ‘Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ’, ήρθε σε συμφωνία με το ιστορικό σωματείο της Ανάληψης και μετά από απόφαση του ΔΣ της ΕΟΚ εκεί θα μπορούν να αγωνίζονται(στην Α2 ΕΣΚΑΘ) όλοι οι έφηβοι ώστε να βρουν χώρο και αγωνιστικό χρόνο ώστε να μπορέσουν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.