Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Ευχαριστήριο του Α.Σ.Καρδίτσας

Ο Α.Σ.Καρδίτσας και η ΚΑΕ Α.Σ.Καρδίτσας εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τη Δημοτική Αρχή Καρδίτσας, το Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Ευθυμίου, καθώς και προς όλα ανεξαιρέτως τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, για την άριστη συνεργασία σε ό,τι αφορά στην καλύτερη λειτουργία του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Καρδίτσας.


Μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για τις επόμενες τρεις αγωνιστικές περιόδους, ο Α.Σ.Καρδίτσας και η ΚΑΕ Α.Σ.Καρδίτσας θα έχουν τη χρήση του γυμναστηρίου, πάντοτε σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Καρδίτσας. Στόχος της συνεργασίας αυτής, είναι το γυμναστήριο να λειτουργεί με τις καλύτερες προϋποθέσεις, τόσο για τους αγώνες της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, όσο και για την καθημερινή μαζική άθληση 500 παιδιών που συμμετέχουν στις ακαδημίες.

Στα πλαίσια της συνεργασίας μας, είναι αυτονόητο πως ο Δήμος Καρδίτσας έχει τη δυνατότητα να διοργανώνει στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο διάφορες εκδηλώσεις, ώστε οι Καρδιτσιώτες πολίτες να έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν εκτός από μπάσκετ, αθλητικά και πολιτιστικά γεγονότα υψηλού επιπέδου.

Ο οργανισμός του Α.Σ.Καρδίτσας, χαιρετίζει τη στάση της Δημοτικής Αρχής και όλων των Δημοτικών Συμβούλων, που στηρίζουν έμπρακτα τη μεγάλη προσπάθειά μας.