Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

Άνετη πρόκριση για την ΑΕΤ με 82-58 επί του Σπάρτακου στο Κύπελλο ΕΣΚΑΘ.

Η ΑΕΤ επικράτησε στη Λάρισα με 82-58 απέναντι στον Σπάρτακο σε αγώνα για το Κύπελλο ΕΣΚΑΘ, όπου η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων φάνηκε από την αρχή.


Η ΑΕΤ μπήκε στο παιχνίδι με αυτοπεποίθηση, παίρνοντας γρήγορα τον έλεγχο του αγώνα με αποτελεσματική άμυνα και οργανωμένες επιθέσεις. Ο Σπάρτακος προσπάθησε να μείνει κοντά στο σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά η ανωτερότητα της ΑΕΤ τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης.

Στη συνέχεια, η ΑΕΤ διεύρυνε τη διαφορά με γρήγορο και συντονισμένο παιχνίδι, εκμεταλλευόμενη τα λάθη του Σπάρτακου και πετυχαίνοντας σημαντικά τρίποντα. Η ομάδα του Σπάρτακου, παρά την έντονη προσπάθειά της, δεν κατάφερε να αντισταθεί στην πίεση και την επιθετική αποτελεσματικότητα της ΑΕΤ.

Με το προβάδισμα να φτάνει σε διψήφια επίπεδα ήδη από το ημίχρονο, η ΑΕΤ διαχειρίστηκε άψογα τον αγώνα, κλειδώνοντας τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Ο Σπάρτακος δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του αντιπάλου του, κλείνοντας το παιχνίδι με ήττα αλλά και με πολύτιμες εμπειρίες από την αναμέτρηση.


Σπάρτακος  - ΑΕΤ  58-82
Δεκάλεπτα: 15-25, 24-40, 41-65, 58-82
Διαιτητές: Παζώλης - Στεργιούλας
Σπάρτακος( Γρεμμένας Μάριος) Καλέτσιος Δ. 2, Καλέτσιος Κ. 2, Μαλάκος 2, Μπαμπανάτσας 17(3), Αθανασόπουλος 5, Κουμαντζιάς , Καφάσης 9(1), Τσιάλτας 11(1),  Τσόκανος 1, Πάσχος 3, Αναγνωστάκος 6, Μάρκος
ΑΕΤ (Τσίμας) Χρονόπουλος , Σταμούλης 6, Δεμίρης 7(1), Ναλμπάντης 4, Τσίρμπας 6, Γκίνος 16(2), Τσάκαλος 16, Μαρινάκης 4, Καραχρήστος 3(1), Αργυρόπουλος 2, Αφεντουλίδης 6, Στάππας 12.