Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

Παπούλιας - Τάσσος και τη νέα χρονιά στον ΓΣΑλμυρού

Η Δ.Ε του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ,Σ.Αλμυρού ανακοίνωσε  την επέκταση της συνεργασίας για την αγωνιστική περίοδο 2024 -2025 με τους Παναγιώτη Παπούλια (PG/SG, 32χρ.) και ο Φώτη Τάσσο (C, 36χρ.).


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στο νέο ξεκίνημα που πραγματοποίει φέτος το τμήμα μπάσκετ του ΓΣΑ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να υπολογίζουμε σε αθλητές που αγαπούν τον σύλλογο και έχουν δεθεί με τους ανθρώπους του. 

Έτσι, ανακοινώνουμε ότι ο Παναγιώτης Παπούλιας (PG/SG, 32χρ.) και ο Φώτης Τάσσος (C, 36χρ.) θα συνεχίσουν να τιμούν την κυανόλευκη φανέλα του ΓΣΑ στα παρκέ της Α1 ΕΣΚΑΘ. 

Ο Παναγιώτης έχει συνδέσει την αθλητική του πορεία επί σειρά ετών στον Αλμυρό καθώς η σεζόν 2024-25 θα είναι η 7η συνεχόμενη στην ομάδα και 8η συνολικά, ενώ ο Φώτης έπαιξε στον ΓΣΑ τη διετία 2021-23 κι επέστρεψε τον Ιανουάριο του 2024 ύστερα από απουσία λίγων μηνών.

Με τους Μαμούρα, Μυλωνά, Βαλαμούτη, Παπούλια, Τάσσο, ο προπονητής Γιάννης Στεργιόπουλος μπορεί να υπολογίζει σε έναν σημαντικό βασικό κορμό πολύ αξιόλογων αθλητών ο οποίος θα πλαισιωθεί από νεαρούς ταλαντούχους από την ακαδημία του συλλόγου μας αλλά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα που θα ανακοινωθούν σε λίγες ημέρες.»