Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Επιστροφή Καλογερόπουλου στην Αγριά - Οι πρώτες του δηλώσεις

Η AGRIA B.C., ανακοίνωσε την επιστροφή του αθλητή Καλογερόπουλου Χρήστου(PG, 1,83μ ,40χρονών) για την αγωνιστική χρονιά 2024-2025.


Για τον έμπειρο guard δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Διακρίνεται για την ικανότητά του στο σκοράρισμα και την δημιουργικότητά του στο γήπεδο , στοιχεία που τον κατατάσσουν διαχρονικά στους πρώτους σκόρερ και πολυτιμότερους αθλητές της κατηγορίας. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ανάληψη Βόλου ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Γ Εθνική κατηγορία με τις ομάδες της Μεταμόρφωσης και του Γ.Σ.Βόλου. Ακόμη αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ στην προηγούμενη θητεία του με την ομάδα της Αγριάς πανηγύρισε την άνοδο στην Γ Εθνική. Τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Ίωνα Βόλου και αποτελούσε την αιχμή του δόρατος επιθετικά.

«Χρήστο , καλώς ήρθες και πάλι στην ομάδα μας, υγεία και πολλές επιτυχίες.» καταλήγει η ανακοίνωση του Δ.Σ. 

Στις πρώτες του δηλώσεις ο αθλητής τονίζει τα εξής:

«Χαίρομαι πραγματικά που επιστρέφω στην ομάδα, ευχαριστώ πολύ τον προπονητή αλλά και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Η ομάδα της Αγριάς πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ και έχοντας παίχτες με μεγάλο ταλέντο...οι νέες προσθήκες είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει βάλει! »