Σάββατο 10 Αυγούστου 2024

Τρεις ακόμη μεταγραφές …για τον Γ.Σ.Αλμυρού.

Με τα χρώματα του Γ.Σ.Αλμυρού θα αγωνίζονται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Στέργιος Χατζόπουλος , ο Θανάσης Παρισάκης και ο Οδυσσέας Χατζής.


 Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΤΡΙΠΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Ο Στέργιος Χατζόπουλος (G/F, 31χρ.) επιστρέφει στον ΓΣΑ ύστερα από επτά χρόνια και θα συνεργαστεί ξανά με τον Γιάννη Στεργιόπουλο. Έπαιξε για πολλά χρόνια στον ΓΣ Βόλου, αλλά και στον Ίωνα και αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του στον Αλμυρό. Παίκτη ομάδας θα τον χαρακτηρίζαμε που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά.

Ο Θανάσης Παρισάκης (SF/PF, 23χρ.) αγωνίζεται στην περιφέρεια και πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Αγριάς. Αναδείχθηκε από την ακαδημία του Αιολικού απ’ όπου ο ΓΣΑ πήρε το δελτίο, πρωταθλητής με την εφηβική ομάδα του Αιολικού τόσο στο νομό Μαγνησίας όσο και στη Θεσσαλία το 2018, με μια μονοετή παρουσία στον Ίωνα το 2019-20.

Όσον αφορά στον Οδυσσέα Χατζής (PF/SF, 32χρ.), δεν χρειάζονται συστάσεις. Παλιός αθλητής του ΓΣΑ επί σειρά ετών, παρακολουθεί την ομάδα από κοντά και μετά τη θητεία του στους Τιτάνες τα τελευταία χρόνια, επιστρέφει και δηλώνει παρών στη νέα προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος.

Ευχαριστούμε πολύ τις διοικήσεις του Ίωνα, Αιολικού και Τιτάνων για τις παραχωρήσεις των παικτών.»