Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

Στον Ολυμπιακό Βόλου η Ιωάννα Αρτεμισίου.

Το ΔΣ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ανακοίνωσε την ένταξη της Ιωάννας Αρτεμισίου στην γυναικεία ομάδα Μπάσκετ του Συλλόγου που την περίοδο 2024-2025 θα αγωνιστεί στην Α2 Εθνική κατηγορία.


Η Ιωάννα Αρτεμισίου ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου. Μέχρι και τα 17 της χρόνια ήταν στην ομάδα που έπαιξε  στην Α1 και στην Α2 εθνική κατηγορία . Την επόμενη χρόνια αγωνίστηκε με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Α1. Συνέχισε την καριέρα της στον Πιερικό Αρχέλαο στην Α2  και εκείνη την χρόνια βγήκε μέσα στην 5αδα των σκόρερ της κατηγορίας. Επέστρεψε στον Βόλο για την Νίκη Βόλου και συνέχισε  στο νέο Ρύσιο στην Θεσσαλονίκη . Την περασμένη χρόνια έπαιξε με τα χρώματα της Ολυμπίας Λάρισας. και κατόπιν στην  Ανόρθωση

 Αξίζει να σημειώσουμε ότι το 2018 η Ιωάννα βραβεύτηκε ως η καλύτερη αθλήτρια στην καλαθοσφαίριση για όλη την Θεσσαλία και ότι έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της εθνικής μας σε μικρές κατηγορίες.

Η αθλήτρια  με την ευκαιρία της επιστροφής της στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ έκανε την παρακάτω δήλωση:

"Είμαι πολύ χαρούμενη που θα επιστρέψω στην ομάδα μου. Ευχαριστώ την διοίκηση και τους  προπονητές για την εμπιστοσύνη που μου δείξανε. Ελπίζω η ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της και να έχουμε υγεία .Εύχομαι να έχουμε και τους φιλάθλους μαζί μας φέτος για να μας βοηθήσουν σε αυτήν την προσπάθεια γιατί είναι ο 6ος παίχτης μας και τον χρειαζόμαστε κοντά μας."

«Ιωάννα καλώς ήρθες στο σπίτι σου» καταλήγει η ανακοίνωση.