Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

Στον Ηρακλή η Βασιλική Σιουμουρέκη!

Η διοίκηση του Γ.Σ Ηρακλής ανακοίνωσε την απόκτηση της αθλήτριας, Βασιλικής Σιουμουρέκη!


«Η Βασιλική είναι γεννημένη το 2006 και έχει ύψος 1,82μ.

Ξεκίνησε το μπάσκετ σε ηλικία 10 ετών στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και έχει συμμετάσχει σε αρκετά καμπ της ΕΟΚ και της FIBA. Το 2022 αναδείχθηκε πρωταθλήτρια με την ομάδα του Βόλου στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ, ενώ κατέλαβαν την 5η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων στην Καλαμάτα!


Την φετινή χρονιά τερμάτισε με την ομάδα από τον Βόλο στη 2η θέση του νεοσύστατου τουρνουά WRising Stars και αναδείχθηκε MVP ως πρώτη σκόρερ με 131π., ριμπάουντερ, σε ασσίστ και σε οικονομία! Επιπλέον, αναδείχθηκε ξανά πρωταθλήτρια με την ομάδα των Νεανίδων του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ και κέρδισαν την άνοδο στην Α2 Κατηγορία με την ομάδα γυναικών.

Ακόμα, κατάφεραν με την σχολική της ομάδα (Εκπαιδευτήρια Προμηθέα) να καταταγούν 10οι στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Μακάο της Κίνας (1η θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα).

Έχει συμμετοχές με την Εθνική Ομάδα U16, όπου κατέλαβαν την 6η θέση στο Πανευρωπαϊκό στο Ματοτσίνιο της Πορτογαλίας το 2022. Ακόμα, θα συμμετέχει με την Εθνική ομάδα Νεανίδων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Ρουμανία!

Θα θέλαμε να ευχηθούμε στην αθλήτρια μας καλή αρχή και καλή επιτυχία στην προσπάθεια της στην προετοιμασία της εθνικής Νεανίδων για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18.

Καλώς ήρθες Βασιλική!» καταλήγει η ανακοίνωση.