Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

Στον Ολυμπιακό Βόλου η Νίκη Καρτσαμάρη.

Την 23χρονη Νίκη Καρτσαμάρη ύψους 1.72 από την Ολύμπια Λάρισας απέκτησε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, που θα αγωνιστεί φέτος στην Α2 γυναικών.


Αναλυτικά: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ανακοινώνει την ένταξη στη γυναικεία ομάδα Μπάσκετ του Συλλόγου της αθλήτριας Νίκης Καρτσαμάρη.


Κατόπιν συμφωνίας με τη διοίκηση της Ολύμπιας Λάρισας, την οποία και ευχαριστούμε, η Νίκη θα αποτελέσει μέλος της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Α2 για την περίοδο 2024-2025.


Η Νίκη Καρτσαμάρη αγωνίζεται στη θέση της small forward, έχει έφεση στο σκοράρισμα και ειδικά στα τρίποντα. Έχει αναδειχθεί πρώτη σκόρερ στο πρωτάθλημα της Α2 την περίοδο 2022-2023.


Η νεοαποκτηθείσα αθλήτρια έκανε με αφορμή την ένταξη της στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ την παρακάτω δήλωση: «Είναι τιμή μου να ενταχθώ στην ιστορική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, για να πετύχουμε τους στόχους μας και να φέρουμε πολλές επιτυχίες.


Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, καθώς επίσης ανυπομονώ να γνωρίσω και τις συμπαίκτριές μου.


Μαζί και με την υποστήριξη των φιλάθλων μας, θα επιδιώξουμε να γράψουμε ένα νέο κεφάλαιο επιτυχιών».


Καλώς ήρθες Νίκη στην ομάδα μας, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες…».