Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Στα Γιάννενα 18-20/5 για την προκριματική φάση παίδες Γ.Σ.Αλμυρού & κορασίδες Ολυμπιακού Βόλου. (Αναλυτικά προγράμματα Β’ Φάσης)


Στα Γιάννενα το τριήμερο 18-20 Μαΐου θα αγωνιστούν στην προκριματική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων και κορασίδων οι πρωταθλήτριες ομάδες της ΕΣΚΑΘ , με στόχο την πρόκριση στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Οι παίδες του Γ.Σ.Αλμυρού θα αγωνιστούν με αντιπάλους τον ΑΓΣ Ιωαννίνων και την ΑΕΕΠ Χαλκίδας, ενώ οι κορασίδες με αντιπάλους τους ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΕΠ Χαλκίδας.


Η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Έφτασε ο καιρός και για τις μικρές μας, την ομάδα των κορασίδων μας, ως αήττητη πρωταθλήτρια Θεσσαλίας, να δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε υψηλότερο επίπεδο, επιχειρώντας να ακολουθήσει την εκπληκτική φετινή πορεία της ομάδας των νεανίδων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ που αναδείχθηκε πρώτη δύναμη στην ελληνική περιφέρεια και 5η στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. 

Η ομάδα των κορασίδων μας, εκπροσωπώντας τη Μαγνησία, τη Θεσσαλία και την ΕΣΚΑΘ, θα συμμετάσχει την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή στα προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων στα Γιάννενα

Την Πέμπτη στις 6 μμ θα αντιμετωπίσει την ισχυρή ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα και την Παρασκευή στις 5 μμ την ομάδα της Χαλκίδας

Η αποστολή θα αναχωρήσει την Πέμπτη το πρωί και οι προπονητές Ελένη Παπαθανασίου και Κώστας Δέρβος συμπεριέλαβαν στην αποστολή τις καλαθοσφαιρίστριες: Πολύζου Κ, Καραστάθη, Ράπτη, Λογοδότη, Φούτρα, Νιφόρου, Ρωμούδη, Γκιντσίδη, Σιουμουρέκη, Σιάφη Κ, Σιάφη Θ., Πολύζου Α., Κοτοπούλη, Χαλαζονίτη.

Την αποστολή θα συνοδεύσουν όλα τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής και εκ μέρους της Διοίκησης ο αντιπρόεδρος Κυριάκος Κυριακόπουλος.

Οι ευχές όλων μας συνοδεύουν την ομάδα των κορασίδων του Ολυμπιακού μας που θα προσπαθήσει με όλες τος δυνάμεις της να φέρει στο σύλλογο άλλη μία μεγάλη διάκριση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΟΜΑΔΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»


Αναλυτικά το πρόγραμμα σε παίδες και κορασίδες: