Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Καλή εμφάνιση αλλά νέα ήττα για το εφηβικό του Κεραυνού - Δηλώσεις (Φώτο)

Ο Κεραυνός έκανε καλή εμφάνιση την 2η ημέρα του 50ο Πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων, ωστόσο δεν απέφυγε την ήττα με 64-87 από την Ακαδημία ΔΕΚΑ.

Η ομάδα του Αντώνη Πάκα πάλεψε για ένα ημίχρονο , αλλά οι περσινοί πρωταθλητές ανέβασαν στροφές στην τρίτη περιόδο και μετέτρεψαν το 44-48 του ημιχρόνου σε 72-55 στο τέλος του δεκαλέπτου. Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με την ομάδα του Ευόσμου να ζευγαρώνει τις νίκες  σην προσπάθεια για την υπεράσπιση του τίτλου της.

Το «παρών» έδωσαν  ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός,  ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού κ. Καλαμπάκας, ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Καλογιάννης , ο αντιδήμαρχος κ. Αδαμόπουλος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων με τον συνδυασμό «Η Λάρισα που μας αξίζει» κ. Μαμάκος, ο δημοτικός σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος κ. Δρυστέλλας, ο πρόεδρος  κ. Ντούγκος και μέλη του Δ.Σ της ΕΣΚΑΘ .

Κεραυνός Λάρισας - ΔΕΚΑ 64-87
Δεκάλεπτα: 16-27, 44-48, 55-72, 64-87 
Διαιτητές: Κατωτικίδης-Τσιαπλής-Λιώνας 
Κεραυνός Λάρισας (Πάκας): Πολιτόπουλος 11(1), Αργυρούλης 7, Αντωνόπουλος 9(3), Πάσχος 6, Μηνάς 2, Γιακούλας 16(2), Ευθυμίου, Σιμόπουλος 2, Λιάμπος 9(3), Τσουκαλέλης, Παπαϊωάννου 2, Δρυστέλλας. 
ΔΕΚΑ (Νικολαΐδης): Βασιλάκης, Καπετάκης 21(3), Στράντζαλης, Πατρίκης 21, Νταραντάνας 4, Πούντος 9, Ιωαννίδης, Σεκερτζής, Μουτάφης 12(1), Μητσιάνης 2, Λιοτόπουλος 18(2), Πασχαλίδης. 


Δηλώσεις
Ιωσήφ Νικολαΐδης (προπονητής ΔΕΚΑ): «Βλέπουμε τα παιχνίδια ένα ένα. Κάνουμε κάποια λάθη, προσπαθούμε να τα διορθώσουμε και η προσπάθεια συνεχίζεται».

Ανδρέας Πατρίκης (παίκτης ΔΕΚΑ): «Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην αρχή, όμως στο δεύτερο ημίχρονο το γυρίσαν και πήραμε τη νίκη».

Αντώνης Πάκας (προπονητής Κεραυνός Λάρισας): «Συγχαρητήρια στη ΔΕΚΑ, είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και προσπαθούμε για το καλύτερο, αγώνα με τον αγώνα. Θα προσπαθήσουμε αύριο να κερδίσουμε για να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη στη διοργάνωση».

Γιώργος Λιάμπος (παίκτης Κεραυνός Λάρισας): «Ηταν ένα δυνατό παιχνίδι και το χαρήκαμε. Χάσαμε αλλά δεν πειράζει συνεχίζουμε για το επόμενο».